Drogba’yı sakatladı tekmeyi yedi!

Güncelleme Tarihi:

Drogba’yı sakatladı tekmeyi yedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2013 00:13

Sahaya giren bir taraftar çarpıştığı tecrübeli golcüyü sakatladı. O taraftara da güvenlikçilerden biri tekme attı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR maçı hazırlıklarını taraftara açık idmanla sürdüren Galatasaray’ın dünkü çalışmasında ilginç bir olay yaşandı. Bir taraftar tribünden atlayarak futbolculara doğru koştu. Ancak sevgi gösterisi az kalsın bir sakatlığa sebep oluyordu. Koşan taraftar Drogba’yla çarpışınca, tecrübeli golcü sakatlık geçirdi. Bu sırada güvenlik görevlileri o taraftarı yakaladı.

Bir başka güvenlik görevlisi de yerdeki taraftarı tekmeledi. Güvenlikçiler, tekme atan arkadaşlarına tepki gösterdi. Sağlık ekibi hemen sahaya girdi. Kısa süreli bir tedavinin ardından bir sorun olmadığı anlaşıldı ve Drogba çalışmaya devam etti.

Frikiği 3 koruma eşliğinde attı

Drogba, sahaya giren taraftarlar yüzünden dün zor anlar yaşadı. İdmanı korumalar eşliğinde tamamladı.

GALATASARAY’ın basına açık yapılan idmanı, maç gibiydi. 5 bine yakın sarı kırmızılı taraftar antrenmanı takip etti. İdman sonunda bütün takım içeri girerken Drogba ile Ufuk Ceylan frikik iddiasına girdi. Yıldız golcü 20 frikiğin 5’inin gol olacağına söyledi. Ancak Drogba iki vuruşunu gol ile sonuçlandırdıktan sonra bir taraftar daha sahaya girip kendisine doğru koşmaya başladı. Güvenlikçiler o taraftarı etkisiz hale getirdi. Drogba sinirlendi ve “Yeter idman yapıyorum” diye isyan etti. Ali Naci KÜÇÜK

Haberin Devamı

Fildişi Sahili’nin medyası Florya’daydı

GALATASARAY’ın dünkü idmanını 10’a yakın Fildişi Sahilli basın mensubu da takip etti. Drogba ve Eboue için ülkelerinden gelen gazeteciler çekim yaptı. Sakatlığı devam eden Sneijder ile Engin Baytar idmana katılmadı. Taraftarın gösterdiği yoğun ilgi sonrasında ise Florya Metin Oktay Tesisleri çevresinde korsan ürün satışı tavan yaptı.

Drogba’yı sakatladı tekmeyi yedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!