Dostluk maçında burnu kırıldı

Güncelleme Tarihi:

Dostluk maçında burnu kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2009 12:35

Moskova’da yardım amaçlı yapılan dostluk maçında Rusya Liberal Demokratik Parti Genel Başkanı Vladimir Jirinovski’nin eski koruması Malışkin, ünlü antrenör Valeriy Gazzayev’in burnunu kırdı.

Haberin Devamı

Yardım amaçlı düzenlenen dostluk karşılaşmasında takımlardan birisi, futbol antrenörlerinden, diğeri ise ünlü sanatçı ve siyasetçilerden oluştu. Antrenörlerin takımı olan ve ‘Starko’ diye adlandırılan takım, ünlülerden ve siyasetçilerden oluşan diğer takım ‘Rusiç’i 5-3’lük bir skorla yenmeyi başardı. Maçta Rusya Liberal Demokratik Parti Genel Başkanı Vladimir Jirinovski’nin korumalığını yapmış ve Rusya’nın en iyi karate çalıştırıcılarından olan Oleg Malışkin ile çarpışan ünlü antrenör Valeriy Gazzayev’in burnu kırıldı. Bu çarpışmadan sonra burnu kanayan Gazzayev, sahanın kenarına alınarak saha dışında tıbbi müdahale yapıldı ve burnu sarıldı. Gazzayev’e yapılan ilk kontrolünden sonra burnun kırıldığı ve tedavi görmesi gerektiği belirtildi. Buna aldırış etmeyen antrenör Gazzayev ise, arkadaşlarıyla neşeli bir şekilde muhabbet etmeye devam etti.

Haberin Devamı

Ünlülerin takımında Arkadiy Dvorkoviç, Sergey Lavrov, Sergey Şaygu ve Vitaliy Mutko gibi bilinmiş ve tanınmış politikacılar bulunurken, antrönörler takımında bir dönem Fenerbahçe’nin de hocalığını yapan CSKA Moskova’nın yeni hocası Zico da forma giydi. Böylelikle CSKA Moskova’nın eski hocası Gazzayev ve yeni hocası Zico aynı forma altında maçta yapmış oldular. Bu maçın yıldızı ise, en çok gol atan, ancak istenmeyen çarpışma olayında burnu kırılan antrenör Valeriy Gazzayev’di. 2005 yılı UEFA’nın iyi antrenörü olan Gazzayev, şu anda Ukrayna takımı Dinamo’yu çalıştırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!