Diyet lezzetler yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Diyet lezzetler yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Otacı'nın ikinci kez Lezzet Dergisi ile ortaklaşa düzenlediği ‘‘Diyet Yemekleri Yarışması'' sonuçlandı. Yarışmada ünlülerden kurulu jüri üyeleri birbirinden leziz yemekleri tadarken, birinciyi seçmekte oldukça zorlandılar...

Aylar önce başlayan yarışma heyecanı muhteşem final sunuşuyla birincisini belirledi. Önceki gün Conrad Otel'de yapılan yarışmada finalistler çorbalar, ana yemekler ve tatlılardan oluşturdukları yemek tariflerinin hepsini Otacı diyet ürünlerini kullanarak hazırladılar. Yemeklerin lezzetleri kadar görsel güzellikleri de dikkat çekti.

Lezzet Dergisi ve Conrad International İstanbul'un işbirliğiyle gerçekleşen yarışmanın jürisinde Tuğrul Şavkay gibi lezzet ustalarının dışında Perran Kutman, Yaşar, Lale Mansur, Özlem Yıldız gibi ünlü isimler de hazır bulundular.

Yarışma jürisinde yer almaktan çok keyif aldıklarını söyleyen ünlüler, tariflerin hepsinin diyet ürünlerle hazırlanmış olması sebebiyle kilo kaygısı taşımadan lezzetlerin hepsini rahat rahat tattılar.

Yarışmada Münire Doğan birinci, Müslime Yılmaz ikinci, Reyhan Demir üçüncü oldu. Ayrıca yarışmada özel ödüller de verildi: Güler Telek ‘‘En Hafif Mönü'', Serpil Bahadırlı ise ‘‘En Hafif Çorba'' dalında ödüle layık görüldü...

İşte muhteşem tarifler

t 1. Münire Doğan

Tavuklu Çorba

Sultan Kayığı

Elmalı Tatlı

t 2. Müslime Yılmaz

Gelin Duvağı Çorbası

Elim Elin Üstünde

Aşk Sepeti

t 3. Reyhan Demir

Kestaneli Zeytin Çorbası

Kumru Göğsü,Meyveli Pofuduk

t ‘‘En Hafif Mönü'' Güler Telek

Sebzeli Mercimek Çorbası

Fırında Brüksel Lahanası

Elma Püreli Tatlı

t ‘‘En Hafif Çorba'' Serpil Bahadırlı,

Ayvalı Diyet Çorba

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!