Diyar'da boykot sürecek

Güncelleme Tarihi:

Diyarda boykot sürecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 18:16

Diyarbakırspor'da sona eren futbolcuların antrenman boykotunun Beşiktaş maçından sonra da devam edebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bilindiği gibi Diyarbakırsporlu futbolcular, sezon başından bu yana ödemelerde yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle 2 gün boyunca antrenmanlara çıkmamıştı. Diyarbakırsporlu futbolcuların toplu halde aldığı boykot kararına takımda bulunan futbolcuların büyük bir bölümü katılmıştı. Takımdaki yabancı oyuncuların paralarını aldığını iddia eden Kırmızı-yeşilli futbolcular, yaşadıkları olayları kamuoyuna duyurabilmek adına böyle bir boykot uygulamışlardı.

Teknik direktör Ziya Doğan tarafından takıma kazandırılan yerli futbolcuların yine tecrübeli teknik adamın ricası üzerine boykotu bıraktığı ve Beşiktaş maçına kadar bu konuyu tamamen kapattıkları ifade edildi. Kırmızı-yeşilli futbolcuların kendi aralarında yaptığı toplantıda, boykot olayının tamamen unutulmasının istendiği ve Diyarbakırspor'un menfaati, ismi ile onuru için Beşiktaş karşısında sahada sonuna kadar mücadele etme kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş maçına kadar bütün sorumluluklarını eksiksiz yerine getirecekleri ifade edilen Diyarbakırsporlu futbolcuların, Siyah-beyazlı takımla oynanan maçtan sonra da aynı olayların yaşanması durumunda yeniden boykot kararı alacağı kaydedildi. Diyarbakırsporlu futbolcuların, Beşiktaş maçından sonra da kendilerine herhangi bir ödeme yapılmaması durumunda Kasımapaşa ile oynayacakları maça kadar antrenmana çıkmama kararı aldıkları öğrenildi. Kendilerine defalarca söz verilmesine rağmen para alamayan futbolcuların bulundukları durum nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşadığı ve yönetimden gerekeni yapmasını istediği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!