Divan önerecek Fenerbahçe sahaya çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Divan önerecek Fenerbahçe sahaya çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 08:01

TÜRKİYE’yi sarsan otobüs saldırısı sonrası Fenerbahçe’nin maçlara çıkıp, çıkmayacağı merak konusu olurken, sarı lacivertli yönetim dün bu konuyla ilgili toplandı...

Haberin Devamı

Yöneticiler ve Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün de kısa süreli olarak katıldığı kritik toplantıdan kesin bir karar çıkmadı.

Yapılan görüşmeye davet edilen Vefa Küçük’e maçlara çıkmama kararı hakkındaki fikri soruldu. Küçük ise Divan kurulu’nun başkanlık heyetine sormadan bu konuda fikir beyan edemeyeceğini belirtti.

SAAT 16.00’DA AÇIKLAYACAKLAR

Ancak 1 günlük süre verilmesi halinde genel eğilimi öğrenip buna uygun bir tavsiye kararını yönetim kuruluna iletebileceklerini söyledi. Bugün saat 16.00’da bir kez daha toplanacak olan Fenerbahçe yönetim kurulu, maçlara çıkıp çıkmama konusunda kesin kararını verecek.

Bu toplantı öncesi Vefa Küçük de yönetim kuruluna, Divan Kurulu’nun tavsiye kararını sunacak. Dün gece geç saatlere kadar yapılan görüşmelerde, Divan Kurulu üyelerinin kararının maçlara çıkma yönünde ağır bastığı öğrenildi.
Yöneticilerin de bu yönde bir tavsiye çıkması durumunda, karara uymaları bekleniyor.

Haberin Devamı

FARKLI DÜŞÜNENLER DE VAR AMA...

Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen saldırı sonrası yapılan basın toplantısında, “Hukuk kuralları neyi emrediyorsa onu yapacağız ve hukukun dışına çıkmayacağız” açıklaması yapmıştı.

Aytöre’nin bu sözlerini yönetimin görüşü olarak kabul eden sarı lacivertliler, maçlara çıkmamanın hukukun dışına taşmak olacağını düşünerek Divan Kurulu’ndan gelecek tavsiye kararına göre adım atacak.

Ancak yönetimde bunun tersine bir karar çıkması da mümkün. Fakat bu olasılığın düşük bir ihtimal olduğu belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!