Dilmen'den Sneijder tepkisi!

Güncelleme Tarihi:

Dilmenden Sneijder tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 17:50

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink'in Antalyaspor maçına Wesley Sneijder'i götürmemesini eleştirdi.

Haberin Devamı

NTV Spor'da değerlendirmede bulunan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı mücadelede Wesley Sneijder'in kadroda olmamasına tepki gösterdi.

Dilmen, Galatasaray'ın kupayı düşünerek böyle bir karar almasının doğru olmadığını belirtirken, "Sneijder'le Selçuk'un Rize maçında dinlendirilmesi doğru bir karar değildi. Sneijder'in bugün oynaması lazım. Sneijder'in bugün Antalya'da oynaması lazım. Ya kupayı kaybedip, 6. olursan. Konya ilk 4'ü garantiledi mi? Garantiledi. Fenerbahçe de gidiyor. O zaman 5. olan da gidecek. En azından 5. olmak için şu maçlara tam kadro gitmen gerekiyor" ifadelerini kullandı.

'VURUN ABALIYA OLMAZ'
Galatasaray havlu atmış boksör gibi. Ancak bu durum vurun abalıya olmaması gerek. Galatasaray'ın yediği golü görmeleri gerekiyor. Üzerinde bir de sarı kart verilmeli. Maçın kırılma anı o pozisyondu.

Haberin Devamı

'BİTSE DE GİTSEK MODUNDALAR...'
Galatasaray, Fenerbahçe'den fazla gol atmış, ama yediğine bakarsan da ilk 5'e girer. İyi oynayan Galatasaray diyorsun, rakibin her girdiği pozisyon tehlike. Kulübün genel durumu şu: Futbol takımı terkedilmiş. Koskoca kulüp, primler falan açıklıyor. Galatasaraylılar için bitse de gitsek sezonu yaşanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!