Dilin kemiği yok

Güncelleme Tarihi:

Dilin kemiği yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2010 00:00

Haberin Devamı

Tek damla yoktu
-  Şansal Büyüka (Akşam): “Bursa’yı sel aldı, evleri su bastı. Ama Atatürk Stadı’nın zemininde suyun tek damlası yoktu” (Şansal Büyüka, Bursa’daki güzel zemini beğendiğini belirtirken)

Müthiş hamle
-  Rıdvan Dilmen (Sabah): “Hagi, müthiş bir hamle yaparak, 4-3-3’den 4-2-3-1’e döndü. İşte bu hamle Antalya’nın ikinci yarıdaki üstünlüğünü bir anda kesti. (Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın Antalyaspor’un etkinliğini nasıl kestiğini açıklarken)

Güvenlik şefi Yobo
-  Alaattin Metin (Akşam): “Fenerbahçeli futbolcular Yobo’ya ‘Güvenlik şefi şerif Yobo’ ismini takmışlar... Maçta da saha dışında da sessiz, sakin. Defansın sigortası. Yanında kim oynarsa oynasın herkesi rahatlatıyor.” (Alaattin Metin, Nijeryalı futbolcunun performansını yorumlarken)

Haberin Devamı

Aymaz Andre
-  Tamer Bağlan (Fanatik): ”Bir Volkan’ın, Gökhan’ın, Caner’in, Yobo’nun azmine bakın, bir de sonradan giren Andre’nin aymazlığına! Kazım’a da bir bakın! Ne işe yaradı ki düne kadar, 5 dakika kala oyuna girip işe yarayacak!” (Tamer Bağlan, Fenerbahçeli oyuncuları ağır bir şekilde eleştiriyor)

25’lik Üzülmez
-  Ali Ece (Akşam): “İbrahim Üzülmez’i hayatında ilk kez dün gece izleyen bir yabancı, onu pekala 25 yaşında sanıp ‘Vay be bir de ortalarını geliştirirse şahane oyuncu’ diyebilirdi.” (Ali Ece, Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusunu yorumlarken)

Bu kadar panik yapmaz
-  Feyyaz Uçar (Hürriyet): “Büyük takımlar bu kadar panik yapmaz. Taraftarlarına da bu kadar nefes darlığı yaşatmaz.” (Feyyaz Uçar, Beşiktaş-Sivasspor maçının son dakikalarındaki heyecanı anlatmış)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!