Diğerleri ilerledi, biz yerimizde saydık

Güncelleme Tarihi:

Diğerleri ilerledi, biz yerimizde saydık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 10:48

Michael Schumacher, Belçika Grand Prix'i sıralamalarında 13. sırayı elde ettikten sonra, Mercedes'in ön sıralar için savaşmaya ancak Singapur GP'den itibaren dönebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

turkiyef1.com'un haberine göre, Mercedes, Macaristan'da yaşadığı sorunun aynısını yaşadığı Spa'da da rekabetçi birgörüntü çizemedi.

W03 uzun virajlarda büyük zaman kaybı yaşarken, Schumacher Singapur GP'de kullanılacak güncellemeye kadar sorunun devam edeceğini belirtti.

"Monza'dan sonra arabanın muhtemelen geliştiğini göreceğiz. Şu ana kadar pek bir şey yapmış görünmedik çünkü bu bir süreç ve zamanı da Monza'dan sonra. Bununla yaşamayı bilmeli ve bunun sonuçlarına katlanrak yarışmalyız. bu durumda olmamızın sebebi diğerlerinin ilerlemiş bizim ise hala ilerleyememiş olmamız."

Yarınki yarışa 23. sıradan başlayacak olan Rosberg de, Pazar günkü yarış için çok umutlu konuşmadı.

"Şu ana kadar hiçbir şey planladığıız gibi gitmedi. Vites kutusu arızası ile 23. sıradan başlayacak olmam tam bir hayal kırıklığı ve arıza nedeniyle arabamı hazır hale de getiremedim. Bu yüzden sıralamalalarda bir süre ayarlarla uğraştık ve işe yaramadı. Umarı yarın mümkün oluğunca pozisyon kazanırım anck arabamız şu an pistteki en hızlı araba değil. Elimden gelen her şeyi yapacak ve zorlayacağım"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!