Diego Costa'nın mucize doktoru

Güncelleme Tarihi:

Diego Costanın mucize doktoru
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 16:17

Barcelona ile oynanan maçın 14. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Diego Costa, Şampiyonlar Ligi finalinde oynamak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Real Madrid ile oynanacak maçta forma giymesi zor gözüken Atletico Madrid’in yıldızı Diego Costa, ilginç tedavi yöntemleriyle tanınan ve Mucize Doktor olarak bilinen Mariana Kovacevic’e görünmek için Sırbistan’a gitti. Tedavilerinde at plasentası kullanmasıyla tanınan Kovacevic, sakatlığın olduğu bölgeye bu yöntemle masaj yaparak iyileşmeyi hızlandırıyor.

Yıldızları birer birer iyileştirdi

Daha önce Frank Lampard, Van Persie, Albert Riera, Branislav Ivanovic, Nemanja Vidic, Yossi Benayoun, Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, Dejan Stankovic, Danko Lazovic, Marko Pantelic, Darijo Srna ve Ivica Olic gibi futbolcuları hızla iyileştiren Mariana Kovacevic, bu kez Diego Costa’ya çare olmaya çalışacak. Costa’nın, Kovacevic'e göründükten sonra takıma katılmak üzere İspanya'ya geri döneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Diego Costanın mucize doktoru

Kovacevic'in tedavisinin olmazsa olmazları at plasentası, masaj ve psikolojik terapi. Bireysel başvuranların yanı sıra Real Madrid, Manchester City ve Liverpool gibi kulüplerin de bu tedavi yönteminin haklarını satın almak istediği de daha önce sıkça basında yer almıştı.

Nasıl tedavi ediyor

Fizyoterapi konusunda üst düzey bir eğitim alan Mariana Kovacevic, atlardan elde ettiği plasenta sıvısını elektrik şoku kullanarak kaslara enjekte ediyor. Kullandığı özel bir aletle derinin 15 mm altına giren Mariana Kovacevic, elektrikle plasenta sıvısını kaslara yedirerek masaj yapıyor. Futbolcu psikolojisi de bu noktada devreye giriyor ve Mariana Kovacevic’in daha kısa sürede sonuç almasını sağlıyor.

Dünya Kupası’nda görev alacak

2014 Dünya Kupası’nda mücadele edecek Gana Milli Takımı, sağlık ekibini güçlendirmek için Mariana Kovacevic’in ekibe katılacağını açıkladı. Ülkenin spor bakanı Elvis-Afriyie Ankrah, özellikle kullandığı at plasentası yöntemiyle meşhur olan Mariana’nın kendilerine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!