Devrimci Beşiktaş’a dinamik futbol yakışır

Güncelleme Tarihi:

Devrimci Beşiktaş’a dinamik futbol yakışır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2015 01:14

Öncelikli taraftarları mutlu etmek istediklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı “Saygıdeğer, entelektüel kapasitesi çok yüksek, yaratıcı bir taraftarı var. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı takımın devrimci bir yapıya sahip olduğunu belirtip “Amacımız rakibi oynatmayan ama kendisi sahada tüm varlığıyla oynayan, dinamik bir takım görüntüsü ortaya serebilmek, Beşiktaş’ın karakterine uyan bu. İnşallah bunu başarırız” ifadelerini kullandı. Beşiktaş Dergisi’ne açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, şampiyonluk yolundaki en büyük destekçileri olan Çarşı grubuna da övgüler yağdırırken, “Devrimci bir yapısı olan Beşiktaş görüyorum. Saygıdeğer, yaşam kalitesi ve entelektüel kapasitesi çok yüksek, yaratıcı bir taraftarı var. Etkilenmemek mümkün değil. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum” diye konuştu.

BAZI BAŞARILAR ABARTILIYOR

TARAFTARI mutlu etmek istediklerini belirten Güneş “Üretmek isteyen bir camia Beşiktaş. Medenice fikrini ortaya serebilen, zeki bir taraftar yapısına yakışır bir futbol ortaya sermeyi hedefleyeceğiz. Her futbolcunun başarısı kendine aittir. Genç oyuncular da kendileri yapacak, ben değil. Hiçbir oyuncuyu ben çıkarmadım, onlar zaten vardı. Güneş herkese doğar yani, yeter ki ondan yararlanmasını bilin” dedi.
Şampiyoluk beklentisinin farkında olduğuna da değinen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş “Bu işi yapan oyuncuların keyif alması ve aynı keyfi tribünlere yansıtması en önemli şey. Biraz fazla abartılıyor bazı başarılar, bundan da korkuyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AVRUPA’DA DA KUPA KAZANMAK İSTİYORUZ

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk, Avrupa arenasında da kupa kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Eylül ayı sayısında yer alan yazısında, başarı için önlerinde uzun bir yol olduğunu belirtip “Bunun bilincinde olarak hareket etmeli ve sabırlı olmalıyız” ifadelerini kullandı.

BİR TUĞLA KOYUN

BEŞİKTAŞ’ın amatör branşlardaki başarılara değinen Orman, “Taraftarımızın Kartal Yuvası’na gösterdiği ilgiyi kombineye de göstermelerini, bu sayede Vodafone Arena’ya herkesin bir tuğla koymasını arzu ediyorum” dedi.

‘ÇARŞI’NIN DEĞERİNİ HEP BİLDİM’

Haberin Devamı

‘Çarşı gibi her şeye karşıyım demek istiyorum’ diyen Güneş “Elbette doğruya karşı değiliz ama ırk ayrımcılığına karşıyız. İnsan ayrımcılığı falan, ayıptır, kabul edilemez. Çarşı’nın ne kadar değerli, önemli olduğunun her zaman farkında oldum. Bu sevgideğer taraftara ben de ayak uydurmak için çabalayacağım” diye konuştu

PARA DEĞİL HAZ

ENDÜSTRİYEL futbol gerçeğini ve futbolda ekonomiyi reddedemeyiz ama mümkün olduğunca futbolun içindeki güzelliklerini öne çıkararak bu kirlenmeye direnilebilir diye düşünüyorum. Para ve maddi değerler değil, futbol ve sporun manevi hazzı daha fazla ön plana çıkabilir.

BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU ÇOK ÖNEMLİ

BEŞİKTAŞLILIK duruşunun çok önemli olduğunu vurgulayan Şenol Güneş “Belki birkaç ay daha sürecek benim düşüncelerimin doğru olan taraflarını kurgulamak. Benim katkılarımın da var olan Beşiktaşlılık kültürüne sirayet etmesi çok önemlidir diye düşünüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!