Devler istedi ama o Sao Paulo'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Devler istedi ama o Sao Pauloya gitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 16:12

Brezilya'nın en yetenekli orta saha oyuncusu olarak lanse edilen Ganso (Paulo Henrique Chagas de Lima), Santos'tan Sao Paulo'ya transfer oldu.

Brezilya ekibi bugün resmi internet sayfasından duyurduğu haberde, Ganso ve kulübü Santos ile anlaştığını resmen duyurdu. Transfer ücreti olarak oyuncunun satış haklarını elinde bulunduran DIS şirketine oyuncunun bonservisinin yüzde 45 hakkı için 9 milyon Euro verecek, geri kalan para ise şirkete daha sonra verilecek.

23 yaşında Brezilya Milli takım formasını da giyen Ganso için Avrupa'nın büyük kulüpleri de teklif götürmüş, fakat Brezilyalı futbolcu, kulübünde kalacağını belirtmişti. Santos'un bir diğer yıldızı Neymar ile yakaldıkları uyum, ikiliyi bir anda transferin en üst basamaklarına çıkarmış ve bu performans onları milli takıma taşımıştı. 2010 yılından beri Milli takım forması giyen Ganso, çıktığı 7 maçta henüz gol ile tanışamadı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na sakatlığı nedeniyle katılamayan Ganso, Santos'ta çıktığı 123 maçta 27 gol kaydetmişti.

ADI, GALATASARAY İLE ANILMIŞTI

Adı en son Galatasaray ile anılan Ganso'yu İngiltere Premier Lig'den Mnachester United, Chelsea ve Manchester City istemişti. Lucas Moura'yı PSG'ye satan Sao Paulo, bu boşluğu kaliteli bir isimle doldurmuş oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!