Dev pençe: 3-0

Güncelleme Tarihi:

Dev pençe: 3-0
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kartal, L.Moskova’yı parçaladı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında Rus takımını Nihat, Nouma ve Karhan'ın golleriyle topa tuttu, futbol dersi verdi. 30 bin taraftarının önünde Devler Ligi'ne şapka çıkarırken, Nihat'ın bir şutu da direkte patladı.

BEŞİKTAŞ, Şampiyonlar Ligi için son 90 dakikayı bekliyor. Bulgar Levski Sofya'yı eledikten sonra Devler Ligi öncesi son viraj olan Rus Lokomotiv Moskova karşısında galibiyete ve tura inanarak sahaya çıkan siyah beyazlılar, Nihat, Nouma ve Karhan ile arzu ettiği golleri buldu. Tarihi başarının kapısını da sonuna kadar araladı: 3-0.

DAKİKA:4 Beşiktaş tribünlerinin adeta nefesleri kesildi. Janashiv'in pasıyla buluşan Loskov, Ümit ve Karhan'ın arasından geçti, topa sert vurdu, Shorunmu gole izin vermedi ve tehlikeyi kornerle önledi.

DAKİKA:6 Mehmet, sağ kanattan Nihat'a nefis bir pas verdi. Bu oyuncu korner çizgisine kadar geldi, kaleye attığı sert şut kale çizgisi arasından geçerken, Rus defansıyla birlikte Ahmet Dursun'da seyredince gol kaçtı.

DAKİKA 11: Mehmet, Nihat'ı mükemmel kaçardı. Bu oyuncu buluştuğu topla ceza sahasına girdi, topu kalecinin yanından sert ve düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0.

DAKİKA:41 Münch'ün soldan ortasında, Ahmet altıpas içinde topa kötü kafa vurunca, siyah beyazlılar mutlak bir golden oldu. Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

DAKİKA:50 Nouma yakaladığı topla ceza sahasına girdi. Ancak Fransız golcü pozisyonda yavaş kalınca defans topu kornere gönderdi.

DAKİKA:53 Mehmet sol taraftan mükemmel çalımlarla ceza sahasına girdi, yaptığı ortada Rus defansı Nouma'dan önce davrandı ve tehlikeli kornere gönderdi.

DAKİKA:60 Ahmet Dursun'un kaptırdığı topla Beşiktaş ceza sahasına tehlikeli giren Lokomotiv Moskova forvetinde topla en son buluşan Bulykin, topa kötü vurunca meşin yuvarlak üstten auta gitti.

DAKİKA:68 Nihat sağdan getirdiği topu ceza sahasına ortalıdı, ancak Pascal Nouma'dan önce Lokomotiv Moskova defansı topu kornere attı.

DAKİKA:70 Shorunmu, kaptırdığı topu faul yaparak sahip oldu. Ancak kazanılan serbest vuruşu Loskov kullandı. Nijeryalı kaleci kalenin dibine giden topu uçarak önledi.

DAKİKA:77 Lokomotiv Moskova atağında ceza sahasına ortalanan topa Pimenov vurdu. Günün yıldızı Shorunmu topa uçarak sahip oldu.

DAKİKA 80: Soldan gelişen Beşiktaş atağında Nouma, Münch'ü gördü. Ceza sahasına nefis ortaladı, Fransız yıldız kale önünde topu ikinci Beşiktaş golü olarak gönderdi: 2-0.

DAKİKA:80 Beşiktaş kontra atağında Nihat bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. İlk golün sahibi bu sefer fileleri değil, direği dövdü, siyah beyazlılar da bir golden oldu.

DAKİKA 90: Sahanın yıldızlarından Mehmet, soldan ortaladı, Karhan asansör gibi yükseldi, nefis bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi, maçın da skorunu tayin etti: 3-0.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!