Dev finale Burcu Esmersoy

Güncelleme Tarihi:

Dev finale Burcu Esmersoy
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 22:17

Türkiye’nin en büyük eSpor etkinliği olan League of Legends’in final maçı yarın Ülker Sports Arena’da yapılacak. 10 bin biletin tamamının satıldığı dev finalin sunuculuğunu Burcu Esmersoy yapacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük eSpor coşkusuna ev sahipliği yapacak League of Legends Türkiye Büyük Finali, 10 bin oyun tutkununu bir araya getirecek.
Toplam 8 takımın haftalar boyunca mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi, Türkiye’nin en görkemli eSpor etkinliği olan Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonun belirlenmesiyle sona erecek.
Göz alıcı bir mücadele sonrasında finale yükselen Beşiktaş ve Dark Passage takımları, “En büyük” olmak için kozlarını Ülker Sports Arena’da paylaşacak.

DÜNYA ŞAMPİYONASI YOLU AÇILACAK
League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyon olan takım, League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kore’den Kuzey Amerika’ya, Çin’den Avrupa’ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye’yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak.

BİLETLER 24 SAATTE TÜKENDİ
Riot Games, gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlenen League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde final heyecanı hızla yaklaşırken, Biletix üzerinden satışa sunulan etkinlik biletleri 1 gün içerisinde tükendi. Geçtiğimiz yıl aynı mekânda gerçekleştirilen etkinlik için satışa sunulan yaklaşık 10 bin bilet, bir haftalık bir süre içinde tükenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!