Detroit Pistons, Lakers'ı devirdi: 93-78

Güncelleme Tarihi:

Detroit Pistons, Lakersı devirdi: 93-78
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2007 09:31

NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta LA Lakers'ı konuk eden Detroit Pistons, sahadan 93-78 galip ayrıldı. Gecenin diğer karşılaşmalarında ise N.O./Oklahoma City, uzatmaya giden maçta Ersan İlyasova'li Milwaukee'yi 109-101, Sacramento Kings de Chicago Bulls'u 86-77 mağlup etti.

Haberin Devamı

Oklahoma'da yapılan maça ligde bu yıl çaylak sezonunu geçiren Ersan, yedekler arasında başlarken, sadece 7 dakika şans bulabildi. Sayı üretemeyen Ersan, sadece 1 ribaunt alabildi. Bucks'ta 50 dakika sahada kalan Rubben Patterson, 28 sayı ve 16 ribauntla “double double” yaparken, Maurice Williams, 30 sayı ve 7 ribauntla takımının en skoreri olmayı başardı. 5 oyuncunun çift haneli rakamlara ulaşması Bucks'a galibiyet için yetmeyince, Milwaukee ekibi ligdeki 31. yenilgisini aldı.

New Orleans Hornets'ta ise 7 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Desmond Mason, attığı 24 sayıyla galibiyette başrol oynadı. İki kez uzatmaya giden mücadelede David West, takımı adına ürettiği 21 sayının yanı sıra 19 da ribaunt alarak kariyerinin en yüksek rakamına ulaştı. Üst üste 2. galibiyetini alan Hornets'ın bir diğer etkili ismi ise 11 sayı ve 22 ribauntla yine kariyerinin en iyi sayısına ulaşan Tyson Chandler oldu.
   
PISTONS KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
   
Doğu Konferansı Merkez Grubu'nda lider durumda bulunan Detroit Pistons, Batı Konferansı'nın güçlü takımlarından Los Angeles Lakers'ı 93-78 yenerek üst üste galibiyet sayısını 5'e çıkardı.

Haberin Devamı

Pistons'a yeni katılan Chris Webber, 18 sayı ve 11 ribauntla “double double” yaparken, Lakers takımından Kobe Bryant, “O bir asist fenomeni, eğer Webber'ı durdurmak gibi bir zorunluluğunuz yoksa onu izlemek keyif veriyor. Sacramento'dayken verdiği paslarla bizi deliye çeviriyordu” diye övdü.

Ev sahibi takımda Tayshaun Prince 20 sayıyla takımının en skoreri olurken, Rasheed Wallace, 18 sayı ve 10 ribauntla galibiyette başrol oynadı. Lakers'ta ise Kobe Bryant, 18 sayıyla takımın en çok skor üreten ismiydi.

Gecenin bir diğer maçında ise Sacramento Kings, sahasında Chicago Bulls'u 86-77 yendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!