Dereağzı’ndan kaçıyordum!

Güncelleme Tarihi:

Dereağzı’ndan kaçıyordum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fener’in son yıldızı Yusuf’la dobra dobra

Mustafa Denizli'nin emrinde olduğunu belirten genç futbolcu, ‘‘Başarılı olamayacağımı düşündüğüm için ilk idmandan sonra Samandıra'dan ayrılmak istedim. Beni Oğuz hoca ikna etti’’ dedi.

DENİZLİSPOR'daki futboluyla dikkat çeken, 3 büyüklerin gözdesi olan ancak tercihini F.Bahçe lehine kullanan Yusuf izinli gününde Antalya'da kalıp ailesiyle hasret giderdi. Anaocağı'nda bulduğumuz Yusuf sarı lacivertli camiayı anlatırken, ağzından ilginç birşey kaçırdı. Samandıra'daki ilk idmandan sonra F.Bahçe'den ayrılmayı düşündüğünü söyleyen yıldız futbolcu, ‘‘Beni Oğuz Hoca ikna etti. Yoksa hemen bavulumu toplayıp Denizli'ye geri dönecektim. Duygusal insanım. Burada başarılı olamayacağımı düşündüm. Ama şimdi mutluyum. İyi ki F.Bahçe'ye gelmişim’’ dedi.

TERİM DE İSTEDİ

Fatih Terim'in de kendisini arayarak G.Saray'a almak istediğini ifade eden Yusuf, teknik direktör Mustafa Denizli'nin emrinde olduğunu belirterek şöyle devam etti: ‘‘Doğrusu F.Bahçe'de futbol oynamak kolay değil. Ben Denizli'de çok rahattım. Burada çok çalışmam gerekiyordu. Ben de bunu yaptım. Çalışarak, formayı kaptım. Bundan böyle ne görev verilirse yapacağım. Aslında en başarılı olduğum bölge forvetin arkası. Ama çok değiştim. Artık savaşçı olmayı öğreniyorum.’’

GÖREVİMİ BİLİYORUM

Çok uluslu bir takım olduklarını sözlerine ekleyen Yusuf, 3.5 aylık dönemde yabancı ve yerli oyuncuların iyi bir uyum yakaladığına temas ederek, ‘‘Biz sahada iyi arkadaşız. Saha dışında da bu ortamı sağlarsak bu durum futbolumuzu olumlu yönde etkileyecektir. F.Bahçe taraftarının şampiyonluğa hasretini biliyoruz. Herkes buraya şampiyonluk görmeye geldi. Ben de üzerime düşeni yapacağım’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!