Derbide son gün

Güncelleme Tarihi:

Derbide son gün
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Isparta'daki dev maça sadece 24 saat kaldı

Nefesler tutuldu

Grubun zirvesindeki iki komşu takım lider Afyonspor ile takipçisi Ispartaspor'u karşı karşıya getirecek dev maça saatler kaldı. İki kulübün yöneticileri, teknik adamları, futbolcular ve binlerce futbolsever nefeslerini tutmuş, yarın Isparta Atatürk Stadı'nda oynanacak tarihi maçın başlama vuruşunu bekliyor.

Zirve hesapları

İlk yarı Afyon'da oynanan karşılaşmayı Ispartaspor 2-1 kaybetmişti. Pembe yeşilliler yarın evsahipliği yapacakları rövanşta rakibini yenerek liderlik koltuğunu teslim almaya çalışacak. Lider Afyonspor ise, bu zorlu 90 dakikadan en az beraberlikle ayrılıp, zirvedeki bayrağını indirmeden yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Sizler için yazacaklar

Hürriyet Akdeniz, bu dev maçı geniş bir kadroyla izliyor. Hamza Işın tarafsız yorumuyla maçı sizler için irdeleyecek. Statta, Afyon cephesini Salih Özkılınç, Isparta cephesini ise Çetin Keskinpala takip edecek. Hasan Özbek maçın perde arkasını yazacak, Mustafa Yiğit ve Yusuf Aközenler de, en güzel fotoğrafları sizler için çekecek.

Zirvedeki iki komşu takımı karşı karşıya getirecek derbi öncesi Afyon ve Isparta'da heyecan dorukta. İki ekibin futbolcuları ve onbinlerce taraftarı nefeslerini tuttular, tarihi maçın başlama saatini bekliyorlar.

Geri sayım başladı

Grubun zirvesindeki iki komşu takımı, lider Afyonspor ile takipçisi Ispartaspor'u karşı karşıya getirecek dev maça artık 24 saat kaldı. İki kulübün yöneticileri, teknik adamları, futbolcular ve binlerce futbolsever nefeslerini tuttular, yarın Isparta Atatürk Stadı'nda oynanacak tarihi maçın başlama saatini bekliyorlar.

Grupta son derbi

İlk yarı Afyon'da oynanan karşılaşmayı Ispartaspor 2-1 kaybetmişti. Pembe yeşilliler yarın evsahipliği yapacakları rövanşta rakibini yenerek liderlik koltuğunu teslim almaya çalışacak. Lider Afyonspor ise, bu zorlu 90 dakikadan en az beraberlikle ayrılıp, zirvedeki bayrağını indirmeden yoluna devam etmek istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!