Derbide 80 milyon euro tribünde

Güncelleme Tarihi:

Derbide 80 milyon euro tribünde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 14:30

Futbolseverlerin heyecanla beklediği dünya derbisi geldi çattı. Ancak formsuzluk, idman eksiği, kart cezaları ve yabancı kontenjanı nedeniyle iki takımdan 6'sı yabancı 20 futbolcu, Süper Kupa'da tribüne çıkacak. Bu oyuncuların piyasa değeri ise 78.8 milyon euro.

Haberin Devamı

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, 12 Mayıs'ta Kadıköy'de oynanan Süper Final'in ardından ilk kez Erzurumda'da kozlarını paylaşacak. Ezeli rakiplerin mücadelesi merakla beklenirken, yıldız transferlerin etkisiyle birçok oyuncu kadro dışında kalacak.

ERZURUM'DA 'SÜPER' DERBİ

Galatasaray'da kart cezalıları Tomas Ujfalusi ve Burak Yılmaz ile İstanbul'a yeni gelen Felipe Melo, Fenerbahçe'ye karşı takımlarını yalnız bırakacaklar. Fatih Terim'in gözüne giremeyen Milan Baros ve Emmanuel Culio'nun yanı sıra 5 isim daha, derbide 18 kişilik kadroda yer alamayacaklar. Söz konusu oyuncuların piyasa değeri ise 45.6 milyon euro.

Fenerbahçe'de 3 ay önce yapılan sona maçtan farklı olarak Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Dirk Kuyt'ın ilk 11'de sahaya çıkması, Mehmet Topal ve Milos Krasic'in de yedek başlaması bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal'la birlikte 27 kişilik kadrodan 8 futbolcu daha, TFF Süper Kupa'yı tribünden izleyecek. Sarı-lacivertlilerde derbiyi kaçıracaklar isimler, 33.3 milyon euro değerinde.

Haberin Devamı

Süper Kupa'da kadro dışında kalması beklenen futbolcular şöyle:
Galatasaray
: Tomas Ujfalusi (cezalı), Serkan Kurtuluş, Felipe Melo, Emmanuel Culio, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Burak Yılmaz (cezalı), Milan Baros, Sercan Yıldırım, Anıl Dilaver
Fenerbahçe: Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül (sakat), Serdar Kesimal (sakat), Joseph Yobo, Özgür Çek, Berk Elitez, Özer Hurmacı, Recep Niyaz, Sezer Öztük, Henri Bienvenu

ERZURUM'DA SÜPER KUPA COŞKUSU - Adem Kabayel'in objektifinden

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!