Derbi öncesi dostluk mesajları

Güncelleme Tarihi:

Derbi öncesi dostluk mesajları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2007 12:37

Süper Lig'in 11. haftasında 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi öncesi Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş dostluk mesajı verdiler.

Haberin Devamı

Şekip Mosturoğlu "Geçen sene ligin 30. haftasında İnönü Stadında kritik bir maç yaptık. Şampiyoluk düğümü çözüldü. Beşiktaş kulübü bizi orada son derece iyi ağırladı. Memnun kaldık. Bizim amacımız ondan daha iyisini yapmak. Taraftarımız her konuda rekabet halinde Beşiktaş ile. O konudada rekabet yaratacaktır. Taraftarımız takımı destekleyecek ve fair play çizgisi dışına çıkmayacaktır. Bizimde amacımız bu. Taraftarımız zaten bu çizgide maçları izliyor. İnşallah derbide tamamen futbolun konuşulduğu bir maç ile sonuçlanır ve dostluk baki kalır" dedi.

Mosturoğlu ayrıca maçın başka bir tarihe ertelenmesi konsunda herhan gibir taleplerinin olmadığını da söyledi.

BÜLENT DERİŞ: "HEPİMİZ DOSTUZ"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, "Şekip Bey'in söylediklerine katılıyorum. Milli birlik ve beraberliğin olduğu şu günlerde taraftarlarımız arasında sıkıntı yaratacak herhangi bir sebep yok. Hepsi ele ele kol kola stada gelmek istiyorlar. Sonuçta bir derbi maçıdır. İyi oynayan kimse o kazanır. Biz kazanmak istiyoruz. Hepimiz dostuz arkadaşız. Galip gelen sevinçle evine dönecek inşallah biz döneriz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bülent Deriş, erteleme taleplerinin geri çevrildiğiyle ilgili olarak ise "Öyle bir önerimiz vardı. Kabul edilmedi. Futbol Federasyonu uygun görmedi. Bir şikayetimiz yok. Çıkacağız sahada oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Deriş ayrıca Başkan Yıldırım Demirören'nin Ankaraspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı aldığı 3 aylık hak mahrumiyet cezası yüzünden maça gelemeyeceğini ancak yönetim kurulu olarak Kadıköy'de olacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!