Derbi notları...

Güncelleme Tarihi:

Derbi notları...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bilgili sert esti!

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, siyah beyazlı yönetimi hedef alan açıklamalara sert yanıt verdi. Bilgili, ‘‘Yönetim olarak aramızda fikir ayrılıkları olmuştur. Ancak biz Beşiktaş'ın menfaatleri söz konusu olunca birleşiriz. Ahmet Hamoğlu ve Erol Kaynar, Beşiktaş'ın önemli dişlilerindendir. Yönetimde kesinlikle istifa olmayacaktır’’ dedi.

Hamoğlu: Bunlar beni öldürecek

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Ahmet Hamoğlu, Trabzon yenilgisinden sonra neye uğradığını şaşırdı. Futbolcularına serzenişte bulunan Hamoğlu, ‘‘Bu takımda revizyon şart. Ben tribünde yerimde duramıyorum. Oyuncular ise adeta kendilerini bırakmışlar. Üzgünüm. Bunlar beni bir gün kalpten götürecekler. Maç boyunca stresimi yenmek için içtiğim hap sayısını hatırlamıyorum’’ dedi.

Güneş tribünde

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Güneş, hem Beşiktaş, hem de Trabzonsporlu futbolcular hakkında bol bol not tuttu. Şenol Güneş, ‘‘Formda olan, milli takımı hakeden her futbolcuya kapımız açıktır. Trabzonsporlu futbolcular da takibimizde. Bu futbolculardan da her an milli takıma oyuncu katabiliriz’’ diye konuştu.

Osman cezalı

TRABZONLU Osman, Siirt maçından sonra dünkü karşılaşmada da sarı kart görünce cezalı duruma düştü. Osman, bordo mavili takımın önümüzdeki hafta Y.Yozgat'la deplasmanda oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Fazlı sevinci

BEŞİKTAŞ'ta Fazlı sevinci. Hafta içinde ayak serçe parmağı kırılan genç futbolcunun Leeds United'la yapılacak Şampiyonlar Ligi maçında oynayacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!