Derbi canavarı

Güncelleme Tarihi:

Derbi canavarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2013 23:18

Burhan Felek Voleybol Salonu’ndaki karşılaşmada oyun kalitesi çok yüksek değildi.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerde Miljkovic ve Marshall, galibiyette en önemli paya sahip oyunculardı.

ACIBADEM Erkekler Voleybol Ligi’nin adı büyük, oyun kalitesi düşük derbi maçında Fenerbahçe Grundig, Galatasaray FXTCR’yi 3-0 yenip bir maç fazlası ile liderliğe yükselirken yenilmezliğini 10’ncu karşılaşmada da sürdürdü. Fenerbahçe, hızlı girdiği birinci sette maçın kaderini çizdi. Miljkovic ve Marshall gibi iki köşe oyuncusunu çok iyi kullanan pasör Arslan’ın pasları sarı lacivertli ekibe kolay bir galibiyet getirdi. Her iki takımın da servise dayalı oyunlarını en iyi değerlendiren takım Fenerbahçe oldu.

BELL GİRER GİRMEZ SAKATLANDI

SARI kırmızılı ekibe manşet sorunları yaşatan bu servisler, konuk takım daha da rahatladı. Galatasaray Abdalla ve Salah ile iyi servisler attığında tribünleri biraz heyecan duydu ama üç sette de oyunun tüm kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe, birkaç kez rakibine geçildiyse de setleri çok iyi döndürmesini bildi. 2. sette oyuna giren sarı kırmızılı takımın Kubalı oyuncusu Henry Bell’in henüz maça ısınamadan bir smaçtan sonra dizinden sakatlanması takımının gücünü etkiledi.
Diğer sonuçlar: Z.Bankası-Arkas: 2-3, Gümüşhane TG-İnegöl Bld.: 3-1, Tokat Bld.Plevne-Konak Bld.: 3-2, M.M.Piyango-İstanbul BB: 0-3, Acıbadem Kadınlar Ligi: İlbank-Bursa BB.: 1-3.

Lofton böyle istedi: 85-78

Haberin Devamı

BEKO Basketbol Ligi’nde kötü başlayan ancak geçen hafta aldığı Olin Edirne galibiyetiyle toparlanma sürecini başlatan Beşiktaş Integral Forex, ligin 9. haftasında Beşiktaş Arena’da ağırladığı Mersin BB’yi 85-78’lik sonuçla devirdi. Siyah beyazlıların oldukça zorlandığı maçta Lofton, 22 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Diğer sonuçlar: T.Telekom-Uşak: 64-76, T.Konya Selçuk Üni.-P.Karşıyaka: 84-98, TOFAŞ-TED Ankara Kolejliler: 89-84.

Yenilgisizlik sürüyor

TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi’nin namağlup lideri G.Saray Odeabank, ligin 10. haftasında Tarsus Bld’yi 68-48’lik sonuçla devirip hem zirvedeki koltuğunu hem de unvanını korudu. Diğer sonuçlar: Ceyhan Bld-Orduspor: 80-85, TED Ankara Kolejliler-Beşiktaş: 50-85.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!