Denizspor atağa kalktı

Güncelleme Tarihi:

Denizspor atağa kalktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2010 12:05

İzmir’in köklü kulüplerinden Denizspor potada atağa kalktı. Sezon başında basketbol şubesini yeniden faaliyete geçiren lacivert beyazlılarda basketbol için ana yönetimden ayrı özerk bir yönetim oluşturuldu.

Haberin Devamı

2010-2011 sezonunda altyapılarda daha etkin bir şekilde yoluna devam edecek olan Denizspor’un Basketbol Şube Sorumlusu Dr. Ayhan Dizlek olarak açıklandı.

“65 yıllık bir geçmişe sahip olan Denizspor’un futboldaki istikrarlı yapısını basketbola da sürdürmek istediklerini” söyleyen Dr. Dizlek, “uzun vadeli ve kalıcı bir sistem kuracaklarını” dile getirdi. “Genel Menajer H. Serkan Sadıkoğlu ve Teknik Menajer Yusuf Meriç’in uzun bir süredir İzmir’de basketbolun eksiklerinin ne olduğu, neler yapılabileceği konusunda projeler hazırladıklarını” söyleyen Dizlek, “Bu projeleri değerlendirip hayata geçirmek istediklerini” belirtti.

1945 yılında kurulan Denizspor İzmir’in dokuzuncu spor kulübü olma unvanını taşıyor. Geçmişte voleybol, yüzme, güreş ve yelken gibi birçok branşta faaliyet gösteren Lacivert Beyazlılar 2000’li yılların başında potalarda Tolkar Denizspor adıyla Pınar Karşıyaka’nın pilot takımı olarak yer almıştı.

Haberin Devamı

Denizspor Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Ayhan Dizlek (Şube Sorumlusu), H. Serkan Sadıkoğlu (Genel Menajer), Mert Barbaros, İlker Dizlek, Vala Peker, Alper Akyüz, Gökhan Akbaba, Zafer Ulutaş, Emre Şirikçi.

Ayhan Dizlek Kimdir ?
1950 doğumlu Ayhan Dizlek Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Almanya Freiburg Üniversitesi’nde uzmanlığını tamamladı ve bir müddet bu ülkede görev yaptı. Uzun bir süre aktif siyasetin içinde yer alan Dizlek, 2004-2009 yılları arasında CHP İzmir İl Genel Meclisi üyeliği ve Sağlık Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Bu süre zarfında İzmir'le ilgili sağlık ve sosyal içerikli birçok projeye imza atan Dizlek evli ve bir çocuk babasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!