Denizlispor'un gözü yüksekte

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporun gözü yüksekte
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2009 12:07

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, mevcut kadronun 3-4 kaliteli takviye ile önümüzdeki sezon Sivasspor gibi zirve mücadelesi veren bir takım haline gelebileceğini söyledi.

Son üç maçta aldıkları galibiyetlerin tesadüf olmadığını dile getiren İpek, "Devre arasında yaptığımız revizyonla takımın kimliğini değiştirdik. Kaliteli oyuncularla güçlü bir ekip yarattık. Bu sezonu ilk 10 içinde tamamlarsak, önümüzdeki sezon yapılacak takviyelerle üst sıralar için mücadele edecek duruma gelebiliriz" dedi.

Hafta sonunda deplasmanda karşılaşacakları İstanbul BŞB'nin güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Başkan İpek, "Onlar da bizim gibi etkili bir orta sahaya sahipler. Futbolseverlerin tempolu, kaliteli, kıran kırana bir doksan dakika izleyeceğine inanıyorum. Eğer kazanırsak, ilk 10 hedefine doğru çok önemli bir adım atmış oluruz" şeklinde konuştu.

Bu arada geçen hafta sakatlanan Ozan iyileşirken, tedavisi devam eden Wescley ile apandist ameliyatı geçiren Roberts İstanbul BŞB karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Çağlar'ın yerine ise defansın sol kanadında Carlos Alberto görev yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!