Denizlispor'da ilk yarının raporu

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda ilk yarının raporu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2009 15:45

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu 7 puanla 17. sırada tamamlayan Denizlispor'da, Roberts, Braga ve Güray 15 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

Sezona teknik direktör Erhan Altın idaresinde başlayan, ancak 4. haftadan sonra Nurullah Sağlam ile yoluna devam eden Denizlispor, Sağlam'ın da görevden ayrılmasıyla takımı Hakan Kutlu'ya emanet etti.

Ligde Ankaraspor karşısında aldığı hükmen galibiyet dışında 3 puan elde edemeyen Denizlispor'da 16 maçlık periyotta, Roberts, Braga ve Güray 15 maçta forma şansı buldu.

Futbolcuların takımda yer aldıkları toplam süre açısından da Braga 1280 dakikayla ilk sırada yer alırken, bu oyuncuyu 1176 dakikayla Roberts ve 1130 dakikayla Koffi takip etti.

Denizlispor'da 22 dakika oyunda kalan Sylla ve 90 dakika forma şansı bulan Süleyman ise en az sahada kalan isimler oldu.

EN GOLCÜ ROBERTS

Ligi 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 yenilgiyle tamamlayan Denizli temsilcisi, evinde oynadığı karşılaşmalarda 4 beraberlik, 4 yenilgi elde etti. Yeşil siyahlılar 16 maçta 8 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü. Denizlispor'un attığı 8 golü 5 ayrı futbolcu kaydetti.

Haberin Devamı

3 gol atan Roberts en golcü oyuncu olurken, bu futbolcuyu, Angelov (2), Ahmet Bangoura ve Engin (1) izledi.

Denizlispor, attığı gollerin 5'ini karşılaşmaların ilk yarısında atarken, yediği 28 golün 19'unuysa ikinci yarılarda kalesinde gördü.

Denizlispor'da Burak, 2. haftada oynanan Galatasaray karşılaşmasında kendi kalesine gol atan isim oldu.

KARTLAR

Denizlispor'da ligin ilk devresinde Bajic, Adem, Koffi ve Burak kırmızı kart görerek, takımlarını 10 kişi bıraktı. 16 futbolcunun, 30 sarı kart gördüğü takımda Angelov 5 sarı kartla en fazla kart gören oyuncu oldu. Bu futbolcuyu Koffi (4), Emin, Engin (3), Ahmet Burak Solakel, Çağlar Birinci, Braga (2), Adem, Ahmet Cebe, Burak, Cenk, Roberts, Berberoviç, Fahri, Fatih ve Güray (1) izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!