Denizlispor, teknik direktör Faruk Hadzibegiç'le anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor, teknik direktör Faruk Hadzibegiçle anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2006 15:27

F.Bahçe'yi şampiyonluktan eden Denizlispor, Diyarbakırspor'un eski çalıştırıcısı Faruk Hadzibegiç ile ön anlaşma yaptı. Yeşil-siyahlılar, Uşakspor'dan da Süleyman Görgün'ü kadrosuna kattı.

Kulüp başkanı Ali İpek, düzenlediği basın toplantısında, ”Denizlispor parasız kaldığı için transfer yapamıyor” denildiğini, bunun gerçeği yansıtmadığını, kulübe şu anda değil, transferden sonraki 1-2 ay içinde para lazım olduğunu söyledi.

Hiç parası olmasa da Denizlispor'un istediği transferi yapabileceğini ifade eden İpek, “Üst kapalı tribünde 'altın kart' uygulamasına başlayacağız. Bundan yaklaşık 4 milyon YTL gelir bekliyoruz. Sanayiciden ve işadamından para istemektense altın kart satarak Denizlispor'un açığını kapatmak istiyoruz” dedi.

Teknik direktör arayışları ve transfer konusuna da değinen İpek, Diyarbakırspor'un eski çalıştırıcısı Hadzibegiç ile ön anlaşma yaptıklarını, yarın kendisinin Denizli'ye geleceğini ve tüm detayları konuşacaklarını belirtti.

Bazı basın organlarında, “İç transferde kimseyle anlaşılmadı” diye yazıldığını kaydeden İpek, “Biz, herkesle anlaşmaya açığız. Rakamlarımız belli. Onun üzerine çıkmamakta kararlıyız. Bizim rakamlarımıza uyan oyuncularla devam edeceğiz” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile geçen haftaki Denizli gezisi sırasında görüştüğünü bildiren İpek, “Atatürk Stadı tribünlerinin tamamının kapalı hale getirilmesini talep ettik. Konuyu araştırıp çözüme ulaştırabileceklerini söyledi” ifadesini kullandı.

SÜLEYMAN İMZALADI

İkinci Lig (A) Kategorisi takımlarından Uşakspor'un sağ kanat oyuncusu Süleyman Görgün, kendisini 3 yıllığına yeşil-siyahlı renklere bağlayan imzayı attı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!