Denizlispor Mesut Bakkal'ı istiyor

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor Mesut Bakkalı istiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2008 13:31

Denizlispor'la 5 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen Sivasspor önünde alınan yenilginin ardından istifa eden Ali Yalçın'ın yerine teknik direktör arayışını sürdüren yeşil siyahlı yönetim, Gençlerbirliği ile yollarını ayıran Mesut Bakkal'ı ikna etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Başkan Ali İpek'in iki gündür telefonla görüştüğü Bakkal'a, "Denizlispor senin yuvan. Kulübün sana ihtiyacı var. Gel ve takımın başına geç" dediği, genç teknik adamın ise, "Gençlerbirliği'nden yeni ayrıldım. Bir süre dinlenmeye ihtiyacım var" yanıtını verdiği öğrenildi.

Uzun yıllar Denizlispor'da forma giyen, antrenörlüğe de yeşil-siyahlı kulüpte Ersun Yanal'ın yardımcısı olarak başlayan Mesut Bakkal'ı ikna etmek için eski ve yeni yöneticilerle işadamlarının da devreye girdiği belirtildi. Baskılardan kurtulmak için telefonunu kapatan Bakkal'ın yakın çevresine, "Denizlispor'un ekonomik koşulları belli. Benim isteyeceğim parayı kabul etmeleri mümkün değil. Takıma devre arasında çok fazla takviye lazım. Yönetim bu takviyeleri yapamayabilir. Mevcut koşullarda mucize yaratamam" dediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Bu arada alternatif isim olarak Raşit Çetiner, Faruk Hadzıbegiç, Gigi Multescu ve Osman Özdemir üzerinde duran Başkan İpek'in Fuat Yaman'ı da listeye aldığı bildirildi. İpek, Mesut Bakkal'a uzlaşamadığı taktirde yarın bu isimlerden biriyle anlaşma zemini arayacak.

Öte yandan Ali Yalçın'la birlikte yardımcıları Tuncay Özbek, Hasan Şermet ve Mustafa Kocakaya da istifa ettiği için takımı Kayserispor maçına Menejer Özhan Çetin ile Kondisyoner Çağlayan Çağlar hazırlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!