Denizli'de 4. olduk

Güncelleme Tarihi:

Denizlide 4. olduk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2011 10:03

Denizli'de düzenlenen Avrupa Bayanlar 16 Yaş ve Altı Junior FED Cup ön eleme maçları, oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Pamukkale Tenis Kulübü kortlarında 3 gün oynanan maçlar sonunda, İspanya 1., Fransa 2., Belçika 3. ve Türkiye de 4. sırada turnuvayı tamamladı. İlk iki sırayı alan İspanya ve Fransa, Avrupa Bayanlar 16 Yaş ve Altı Juıor Fed Cup finallerine katılma hakkı kazandı.

Turnuvanın koordinatörü Hüseyin Güneş, turnuvanın çok renkli olduğunu ve Pamukkale Tenis Kulübü'nün kortlarında oynanan maçların çekişmeli geçtiğini belirtti. Organizasyon yönünden hiçbir problemle karşılaşmadıklarını ifade eden Güneş, “Turnuvaya katılan 7 takımı çok iyi ağırladığımızı düşünüyoruz. Başarılı bir organizasyon geçirdik. Yabancı ülke sporcularının Denizli'yi tanıtma anlamında da üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Avrupa Şampiyonasına katılacak İspanya ve Fransa milli takımına başarılar dileriz” diye konuştu.

27-29 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada, Türkiye'nin yanı sıra Belçika, Estonya, Fransa, İspanya, İsviçre ve Ukrayna milli takımları mücadele etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!