Denizli’ye sesini yükseltmiş

Güncelleme Tarihi:

Denizli’ye sesini yükseltmiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2010 00:00

İtalyan kondisyoner Stefano Marrone, Mustafa Denizli’yle iletişim sorunu yaşadığı için Beşiktaş defterini kapatmak zorunda kaldığını söyledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta görevine son verilen İtalyan kondisyoner Stefano Marrone, Mustafa Denizli ile iletişim sorunu yaşadığı için böyle bir olayla karşılaştığını belirtti.
Mustafa hocaya karşı iddia edildiği gibi saygısızlığının bulunmadığını belirten Marrone şöyle devam etti:
“Babamın rahatsızlığı vardı. Antalya kampında telefon geldi ve babamın ağırlaştığını söylediler. Bende Mustafa hocaya durumu izah etmek istedim. Kendisi bana, “Bakarız” dedi. Daha sonra ablam beni aradı ve babamın durumunun daha da kötüleştiğini ve solunum cihazları ile hayatta kaldığını söyleyince, hemen hocanın yanına koştum. İzin istedim. Telaşla sesimi yükselttim. O da bunu yanlış anladı.
Bu gelişmelerin ardından Mustafa Denizli, benimle çalışmak istemediğini yönetime bildirmiş. Bende kulüpten ayrılmak zorunda kaldım.”
Siyah beyazlı takımın kondisyon sorunu olmadığını da ifade eden Marrone, “Beşiktaş gol atamıyor. Bunun kondisyonla ilgisi yok. Kötü gidişte bireysel hatalar büyük rol oynuyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!