Denizli ağır basıyor

Güncelleme Tarihi:

Denizli ağır basıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi, Milli Takım Teknik Direktörü'ne sıcak bakıyor


Yöneticiler Latif Ayaz ve Murat Çelik, ‘‘Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu tanıyan Denizli'nin başarılı olacağına inanıyoruz’’ derken, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, ‘‘Beşiktaş Yönetimi bize yazılı olarak başvurursa konuyu yönetim kuruluna götürürüm’’ dedi.

Yönetimde oylanacak

Beşiktaş Yönetim Kurulu, teknik direktör Feldkamp'ın ayrılmasının ardından antrenör arayışlarını sürdürürken, pazartesi günü yapılacak olan toplantıda, Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin takımın başına getirilip getirilmemesi konusunda oylama yapılacağı açıklandı.

Sıcak bakıyorlar

Denizli'nin ‘Hem Milli Takım hem Beşiktaş’ formülüne sıcak baktıklarını belirten yöneticiler Latif Ayaz ve Murat Çelik, ‘‘Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu tanıyan Denizli'nin başarılı olacağını düşünüyoruz. Onunla birlikte Rıza Çalımbay-Fuat Yaman ikilisi takımımızı başarıya götürür’’ yorumunu yaptılar.

Türk hoca gerekiyor

Ayaz, Feldkamp'ın Beşiktaş'ı sıradan bir takım görüntüsüne soktuğunu belirterek, ‘‘Beşiktaş'ın bundan böyle karizmatik bir teknik direktöre ihtiyacı var’’ derken, ‘‘Dünyanın en ünlü yabancı teknik adamını da getirseniz başarılı olamaz. Türk futbolcusunun dilinden Türk teknik adam anlar’’ yorumunu yaptı.

Robson çok yaşlı

Ayaz, İngiliz Bobby Robson'ın kariyeri tartışılmayacak bir teknik adam olduğunu vurgularken, ‘‘Ama Feldkamp gibi yaş sorunu var. 76 yşındaki bir adamı artık bu takımın başına getiremeyiz.’’ Bu arada bazı yöneticiler ise takımın Rıza-Fuat ikilisine teslim edilmesini, kurtuluşun bu iki teknik adamda olduğunu söylediler.

Ulusoy: Görüşeceğiz

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ise Mustafa Denizli ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ‘‘Beşiktaş'tan bize yazılı bir başvuru olursa önce Denizli ile karşılıklı konuşurum. Sonra konuyu yönetim kuruluna götürürüm. Yönetimin kararına uyarız. Çünkü Denizli bu göreve de yönetim kurulu kararıyla gelmiştir. Ben bu konuda kendi fikrimi söylemem.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!