'Deniz' de battı!

Güncelleme Tarihi:

Deniz de battı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 23:16

Trabzon, 1.8 milyon Euro’ya Elazığ’dan aldığı Deniz Yılmaz’ı Bursa’ya bedelsiz verdi. Yetersiz bulunduğu için elden çıkarılan golcü, yeşil beyazlılarda 8 maçta 5 gol ve 3 asiste imza attı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un devre arasında yeterli görmeyip bedelsiz olarak Bursaspor’a verdiği Deniz Yılmaz, Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki yeşil beyazlı takımda performansıyla A Milli Takım’ın da radarına girdi.

Trabzonspor’un 2 sezon önce Elazığspor’dan 1.8 milyon Euro’ya aldığı Deniz, bordo mavili formayla 23 maçta sadece 3 gol atabildi. Kulüp, uzun sakatlıklar geçiren 28 yaşındaki futbolcuyu devre arasında bedel almadan Bursa’ya gönderdi.

SADECE 3 MAÇTA 3 KATI KÂR ETTiRDi

Hamzaoğlu’nun genç milli takımlardan tanıdığı Deniz’i, sezon sonuna kadar 1 milyon 320 bin lira ücret ve 27 bin 333 lira da maç başı paraya kadrosuna katan Bursaspor, üç maçta oyuncudan üç kat kâr etti. 8 maçta 5 gol atıp 3 asist yapan Deniz, 9 puana direkt katkı yaparak, yeşil beyazlılara 4 milyon lira kazandırdı. Deniz, Euro 2016 için Fatih Terim’in de takip ettiği futbolculardan biri oldu.

Haberin Devamı

ERKAN’IN YÜZÜ UYUŞTU

Gaziantepspor deplasmanında oynamayan Erkan Zengin, çıkan transfer dedikodularına üzüldü. Yakın çevresine konuşan yıldız, “Trabzonspor ile şu ana kadar asla para konusunu dert etmedim. Gribe yakalandım. Özellikle yüzümde uyuşukluklar var. Bu nedenle G.Antep’te de, milli takımımda da oynamadım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!