Deniz Atalay Fernandes için noktayı koydu!

Güncelleme Tarihi:

Deniz Atalay Fernandes için noktayı koydu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2014 10:56

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş'ta As Başkan Deniz Atalay, Fernandes'in geleceği hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta As Başkan Deniz Atalay, Beyaz Futbol programı için Ertan Süzgün'e çok özel açıklamalarda bulundu.

TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALARA GİRDİK
Bu galibiyet nedeniyle mutluyuz. Artık kalan maçların zorlu geçeceği ortada. Kayserispor da iyi mücadele etti. Ligde artık telafisi olmayan haftalara girdik. Bugünkü oyunumuz belki iyi değildi ama sonuç iyi oldu.

FERNANDES ÖNÜMÜZDEKİ YIL OLMAYACAK!
Fernandes'le ilgili bir sıkıntı yaşıyoruz, doğrudur. Geçen hafta kendisinin Portekiz'deki doktorunun ameliyat olması konusunda raporu ve talebi vardı. Ama bizim doktorumuz bu durumu inceledi ve ameliyat olmasına gerek olmadığını iletti. Biz de bunu kendisine bildirdik. Şuan da yaşadığımız sıkıntı bu. Ümraniye'ye bir giriş yasağı durumu yok. Ama Fernandes önümüzdeki yıl takımda olmayacak. Şuanda böyle bir durum var.

Haberin Devamı

ÖNDER ÖZEN'İN BİLİC'LE BİR SORUNU YOK!
Atalay, Önder Özen'in bazı futbolcular hatta teknik direktör Slaven Bilic'le sorun yaşadığı iddiaları için de; Böyle bir şey söz konusu değil. Bu dönemde uyumlu çalıştığımız bir ekibimiz var. Önder hocanın bu konuda konumu bellidir. Teknik direktörle olan ilişkileri son derece başarılıdır. Bir sıkıntı yok. Neticede zaten böyle bir şey olması takıma yansır. Beşiktaş'ta da böyle bir havanın olduğunu görmüyoruz. Tam tersi takım içerisinde belki son yıllarda yaşamadığımız görmediğimiz bir kaynaşma var. Futbolcular Ümraniye'de geçirdiği vakitten daha çoğunu futbolcular dışarıda geçiriyor.

VAN DER VAART VE HUNT İÇİN BEKLEMEMİZ GEREK
Transfer bir süreçtir. Bu süreçte teknik ekibin talepleri doğrultusunda bir liste oluşur. Bazı isimler var evet. Hunt ve Van Der Vaart listemizde olan isimler. Ama şuanda neticelenmiş bir durum yoktur. Biraz daha beklememiz gerek.

GÖKHAN TÖRE İÇİN RUBİN EKİBİYLE TEMAS HALİNDEYİZ
Şuanda gerçekten futbolculuk yaşantısının en mutlu zamanını Beşiktaş'ta yaşıyor. Önemli bir oyuncu. O yüzden biz Gökhan'ın futbol yaşantısını Beşiktaş'ta devam ettirmesini istiyoruz. Rubin Kazan'la menajeri Ahmet Bulut görüşüyor. Belli bir noktaya geldiğimizde iki kulüp bu transfer için son noktayı koyacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!