Demirhan Şerefhan o soruya bakın ne cevap verdi: Karıma devrettim

Güncelleme Tarihi:

Demirhan Şerefhan o soruya bakın ne cevap verdi: Karıma devrettim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2015 11:35

Erman Toroğlu, 15 branştaki faaliyetleri durdurulan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'ndaki skandalla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye, günlerdir Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun (TBESF), tam 15 branştaki faaliyetlerini gerekçesiyle durdurmasını konuşuyor.

Federasyon başkanı Demirhan Şerefhan, büyük yankı yaratan kararın gerekçesini 'ödenek yok' diye açıklarken, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'federasyon yönetim kurulu ibra edilmediği için' para aktarımı yapılmadığını duyurdu.

Demirhan Şerefhan o soruya bakın ne cevap verdi: Karıma devrettim

Türkiye'yi sarsan bu olay için şok bir iddia da ünlü yorumcu Erman Toroğlu'ndan geldi. Toroğlu, Sabah Gazetesi'nde yer alan yazısında oklarını TBESF Başkanı Demirhan Şerefhan'a yönlendirip, önemli iddialarda bulundu. Toroğlu'nun yazısının bazı bölümleri şöyle:

Demirhan Şerefhan o soruya bakın ne cevap verdi: Karıma devrettim
SKANDAL KARAR! BİNLERCE KİŞİYİ MAĞDUR ETTİLER

Haberin Devamı

"TESYEV'E TEKERLEKLİ SANDALYE SATIYOR"
"Spor Bakanlığı parayı kesince, Demirhan Şerefhan da faaliyetleri askıya alıyor. Bunun üzerine müfettişler giderek, federasyonun evraklarını denetliyor. 5 kişilik müfettiş grubu "Her şey uygun" kararını veriyor. Ama Şerefhan, bunlardan birini karardan hemen sonra kendisine 'danışman' yapıyor. Daha da ilginci; Şerefhan, TESYEV'e tekerlekli sandalye satıyor. Sattığı malzemeler için de "En ucuzu" diyor.

"KAYA ÇİLİNGİROĞLU BIRAKTI"
Bu kez Şerefhan'a "Sen artık bu işten çekil. Malzeme satımı yapma. Şirketi devret" diyorlar, "Tamam" yanıtı veriyor. Bir süre sonra da şirketi devrettiğini söylüyor. "Kime devrettin?" sorusuna ise "Karıma devrettim" yanıtını veriyor.

Sonra da bir anda çarşı karışıyor. Mesela, üyelerden Kaya Çilingiroğlu, sosyal medyada bazı şeyler yazarak, federasyondaki görevinden istifa ettiğini duyuruyor ve de "Benim adımı bu işlere bulaştıramazsınız" diyor. Ama başkan Şerefhan "Bu siyasi bir olay. Üzerime geliniyor" ifadelerini kullanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!