Delinin sahada yaptığına bak

Güncelleme Tarihi:

Delinin sahada yaptığına bak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2004 10:41

Akli dengesinde olmadığı iddia edilen bir şahıs, Bahçelievler Stadı’ndaki İstanbulspor’un Eyüpspor ile oynadığı maçta ‘Ben de iyi futbolcuyum, beni niye almıyorsunuz?’ diyerek sahaya girip, kuru sıkı tabancayla havaya ateş etti.

Haberin Devamı

YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbulspor’un, İkinci Futbol Ligi B Kategorisi B Grubu takımlarından Eyüpspor ile dün akşam oynadığı hazırlık maçı, sahaya giren ve kuru sıkı tabancasıyla havaya ateş açan bir şahıs yüzünden yarıda kaldı. Bahçelievler Stadı’ndaki karşılaşmanın 60. dakikasında, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen şahıs, sahaya girerek kuru sıkı olduğu belirtilen tabancasıyla havaya ateş etti.

Güvenlik güçleri olaya hemen müdahale edip, şahsı yakaladı ve gözaltına aldı. İsminin Mehmet Ali İleri olduğu öğrenilen şahsın asker kaçağı olduğu belirtildi. olayın ardından 1-0 İstanbulspor’un üstünlüğüyle devam eden karşılaşma yarıda kaldı. İstanbulspor Kulübü Genel Müdürü Ergün Yücel, şahsın 1 kez havaya ateş ettiğini ve ‘Ben de iyi futbolcuyum, beni neden almıyorsunuz?’ diye konuştuğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!