Dayağı da unutmadım alkışı da

Güncelleme Tarihi:

Dayağı da unutmadım alkışı da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2003 01:58

Yıldız futbolcu, İspanya'da hem milli takımın, hem de F.Bahçe'nin temsilcisi olacağını belirtirken, ‘‘Kimse merak etmesin sarı lacivertli takımda yeni Rüştü'ler var. Volkan ve Recep gibi iki genç kalecinin beni aratacağını düşünmüyorum’’ dedi.

Nereden nereye geldi. Antalya'da oynadığı sırada takım arkadaşıyla birlikte trafik kazası geçirdi. Levent vefat etti. O yaşamını sürdürdü.Fatih Terim'in transfer listesindeyken, Cemil Turan araya girdi ve F.Bahçe'ye geldi Rüştü Rençber.

Engin'in yedeği oldu, o sakatlandı ve 1 numarayı 9 yıl boyunca çıkarmamak üzere devraldı. Sonunda da birçok futbolcunun rüyasını süsleyen, dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona'ya giderek hayatında yepyeni bir sayfa açtı.

Sarı lacivertli forma altında iyi kötü günleri oldu. Ama o hep zirvede kaldı. 2003-2004 sezonundan itibaren Tayfun ve Nihat'tan sonra onu da İspanya'da takip edeceğiz, onun için TV başına kilitleneceğiz.

Yardımcı oldular

Yönetimin Barcelona'ya gitmesinde yardımcı olduğunu söyleyen milli kaleci, ‘‘Artık Türk futbolcusu sınırlarını aştı. Bu nedenle hem Milli Takım, hem de F.Bahçe'nin dünyanın futbol arenası olan İspanya'da temsilciliğini yapacağım’’ dedi.

Rüştü, sözlerine şöyle devam etti: ‘‘Dayak da yedim. Omuzlarda da taşındım. Ama hiç kimseye kırgın değilim. Hatta beni söven insanlarla dost oldum. F.Bahçe'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaptım. Yapmaya da devam edeceğim.’’

Yıldız futbolcu, 3 yıldır yurt dışından inanılmaz teklifler aldığını sözlerine eklerken, şöyle konuştu: ‘‘F.Bahçe'yi zor günlerde bırakmak istemedim. Camiadan kopmak kolay değil. F.Bahçe taraftarı iddia ediyorum dünyanın örnek alacağı tek topluluk. Bu nedenle taraftarın desteğini ve sevgisini hiçbir zaman unutmayacağım. İyi ve kötü günde takımın yanında oldular.

Sayın Aziz Yıldırım F.Bahçe'nin başarısı için tüm imkanlarını seferber etti. F.Bahçe, Avrupa'nın sayılı tesislerinden birine sahip. Bu tesisler sarı lacivertli taraftarlara şampiyonluklar yaşatacak. Çünkü bir takımın alt yapısı oturmuşsa, tesis sorunu çözülmüşse başarı kaçınılmaz.’’

Arsenal hala ümitli

Teknik direktör Christoph Daum'un alınmasının doğru bir karar olduğunu ifade eden Rüştü, ‘‘Kariyeri başarılarla dolu olan ve Türkiye'yi yakından tanıyan Daum'un takımı zafere götüreceğine inanıyorum. F.Bahçe taraftarı Daum’a sahip çıksın’’ dedi.

F.Bahçe'nin Volkan ve Recep gibi yetenekli kalecileri bulunduğunu belirten Rüştü, sözlerini şöyle tamamladı:

‘‘Kimse merak etmesin F.Bahçe'de yeni Rüştü'ler var. Volkan ve Recep gibi iki genç kalecinin beni aratacağını düşünmüyorum. Özellikle Volkan, Ümit Milli Takım'da muhteşem bir form tuttu. F.Bahçe taraftarı yeni sezonda ayakta alkışlanacak takımı izlemeye hazır olsun.’

Bu arada Arsenal’in Rüştü’nün peşini bırakmadığı ve futbolcunun menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!