Daum'dan Nihat'a izin yok

Güncelleme Tarihi:

Daumdan Nihata izin yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2001 15:46

Beşiktaş'ın Alman Teknik Direktörü Daum, Nihat'ın R.Sociedad'a transferine karşı çıktı. Daum, Nihat'ın gitmesine izin vermenin şampiyonluğu satmak demek" olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Bir süredir gündemde olan Nihat'ın Real Sociedad'a transferi, Alman teknik adamın vetosuna takıldı. Alman hoca, "Nihat'ın satılması hem arkadaşları, hem de taraftarlar için ihanettir" dedi. Beşiktaş Transfer komitesi Başkanı Yıldırım Demirören ve Dr.Mete Düren ise Alman hocanın görüşlerinde haklı olduğunu belirterek, "İspanyollar 10 milyon dolar da verse Nihat'ı satmıyoruz" dediler.

Daum, yönetime verdiği raporda "Nihat, Beşiktaş'ın dinamosu. Onun satılması takımın iskeletini önemli ölçüde etkiler. Nihat'ın öncelikle Beşiktaş'ta iyi futbol oynayıp adından söz ettirmesi gerekir. Nihat'ın şu ortamda satılması hem arkadaşlarının hemde taraftarların satılması demektir.'' yorumunu yaptı.

Real Sociedat Kulübü Teknik Direktörü Toshack eski öğrencisi Nihat konusunda 3,5 milyon dolar para ve bir oyuncu verebileceklerini ifade ederek dün Başkan Serdar Bilgili ve Yıldırım Demirören'i son kez aradı. Daum'dan nihat konusunda rapor aldıklarını belirten Demirören "Nihat'ı satmaktan vazgeçtik. Sezon sonunda tekrar masaya oturabiliriz'' yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!