Daum uyudu yönetim seyretti

Güncelleme Tarihi:

Daum uyudu yönetim seyretti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2009 00:00

Disiplinsizlikte zirve yapan sarı lacivertli futbolculara fazla taviz gösterildi. Roberto Carlos’un durumu çözüme kavuşturulamadı. Alman hocanın sistem ve kadro belirlemedeki inatları, futbolcuları da bezdirdi. Yönetim, bütün bunlara seyirci kaldı.

Erman TOROĞLU
Çift santrfor kavgasını bitirdi

DAUM belki de bu mağlubiyeti istedi. Yıllar önce “Yusuf’u niye oynatmıyorsun?” baskısı yapıyorlardı. Öyle bir maçta Yusuf’u oynattı ki, “Buyrun kardeşim” dedi, Yusuf’u diskalifiye etti. “F.Bahçe niye çift santrfor oynamıyor?” baskısı yapıldı. Hatta futbolcuların da bunu istediğini Daum belirtti. O da “Alın” dedi. Maç bitti ama bence F.Bahçe’de çift santrfor kavgası da bitti. Bunu da göstere göstere yaptı.

Rıdvan DİLMEN
Ceza değil prim veriyorlar

SUÇLU Aziz Yıldırım ve yönetimdir. Perşembenin gelişi, çarşambadan belliydi. Kazım top oyunda değilken atılıyor. Ceza verildi mi? Hayır. Lugano kavga ediyor geçen sene, ceza mı verdiler? Prim verdiler. Bilica maç başlamadan ceza alıyor. Bu kadar gayri ciddilik olur mu? Böyle bir başı boşluk olamaz. Olan koskoca Fenerbahçe’nin taraftarına oluyor. Tablonun sahibi bu gidişatı göremeyen yöneticilerdir.

Ercan SAATÇİ
Yönetimsel zaafiyet ortada


1- Futbol ve teknik kadro üzerinde yönetimsel zaafiyet olduğu apaçık.
2- Takım içindeki kötü gidişin futbolcular tarafından görülmesi (Bakınız: Alex, internet sitesinden bu uyarıyı yapmıştı) bunun da teknik kadro tarafından dikkate alınmaması.
3- Fenerbahçe için en büyük motivasyonun taraftarı olduğu gerçeği.
4- Daum’un çocuksu inatları...

Sergen YALÇIN
Ne disiplin ne otorite var


BİLİCA, Kazım ve Emre’ye taviz verildi. Lugano, 22 saatlik uçak yolculuğunun ardından sahaya sürüldü, döküldü. Güiza, yedek kaldığı için tesisleri terketti, ceza almadı. Carlos, “Gideceğim” diye aylardır tutturmuş, “Gidersen git” diyen yok. Mutlu olsun diye banko oynatılıyor. Mehmet Topuz kavga, dövüş alındı. Hiç oynamayacağı her yerde oynamaya çalışıyor. Daum’un yok ettiği yedekler de cabası.

Altan TANRIKULU
Suçlamalarla fırtına dinmez


HER büyük kulübün kötü günü, kötü maçı vardır. G.Saray galibiyeti bu düşüşe yol açtı. Takımda Semih yedek olur, Güiza da satılır. Carlos kangreni bitirilmeli. Özer, mutlaka takıma monte edilmeli. Ama ben bütün bunların ötesinde Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ikilisinin sessizliğine güveniyorum ve doğru buluyorum. Çünkü büyük fırtınalar birbirini suçlamalarla değil, hocalarının arkasında durma ile atlatılır.

İbrahim KUTLUAY
Sahada kaliteli görüntü vermiyorlar


SORUN konsantrasyon kaybı. Galatasaray derbisinden sonra ligin kolay geçeceğini düşünüp bu kayba uğradılar. Spor çok ciddi bir iş. Sporda her antrenmanın, her maçın çok büyük önemi var. Aynı ciddiyette ve konsantrasyonda olmanız gerekir. Kadro Türkiye için yeterli ama sahada o mücadeleyi gösteremezseniz, kaliteniz ortaya çıkmaz. Yapılan yatırımların karşılığı şu an alınmış değil.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!