Daum şınav çekti

Güncelleme Tarihi:

Daum şınav çekti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 14:17

Fenerbahçe, pazar günü Beşiktaş'la oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında dün akşam Macaristan'ın Honved takımıyla karşılaşan sarı lacivertli takımın bu sabah teknik direktör Christoph Daum yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanı yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

Antrenman, antrenör Roland Koch'un motivasyon konuşmasıyla başladı. Daha sonra Honved karşısında yenen 1 gol nedeniyle sarı lacivertli futbolcular 20 ceza şınavı çekti. Oyuncularıyla birlikte şınav çeken Daum ise toplam 30 şınav hareketi yaptı. Bu arada, teknik kadro tarafından dünkü maçın adamı seçilen Emre Belözoğlu, Ayhan Tumani ve Roland Koch tarafından omuzlara alındı. Daha sonra tüm oyuncular, Samandıra çevresindeki ormanlık alanı da kapsayan bir koşu programı uyguladı. Koşunun ardından yapılan esneme hareketlerinden sonra, dünkü maçta görev alan oyuncular tesislere giderek tedavi ve masaja yönelik bir program uyguladı. Geri kalan oyuncular ise, Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani yönetiminde uzun pas, yan top ve şut çalışması yaptıktan sonra, yağan şiddetli dolu ve ardından gelen sağanak yağmur altında, çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Haberin Devamı

Sakatlığı bulunan Özer Hurmacı, sahada antrenör eşliğinde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Dünkü maçta sakatlanan Roberto Carlos ise antrenmana çıkmadı. Carlos'un durumunun MR sonuçlarının incelenmesinden sonra netlik kazanacağı bildirildi.

Bu arada ülkesi Brezilya'dan Türkiye'ye gelen Brezilyalı savunma oyuncusu Edu da bugün Samandıra'ya gelerek arkadaşlarıyla hasret giderdi. Edu, saha kenarına gelerek, antrenmanın bir bölümünü de izledi.

Fenerbahçe yarın saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı antrenmanla Süper Kupa hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!