Daum kendine kulüp arıyor

Güncelleme Tarihi:

Daum kendine kulüp arıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 16:52

Fenerbahçe Yönetimi sezon hazırlıkları başlamadan önce teknik direktör konusunu netleştirmek isterken Daum da boş durmuyor.

Haberin Devamı

Yakın çevresine yaptığı açıklamalarda belirsizliğin hem kulübe hem de kendi kariyerine zarar verdiğini dile getiren Alman hoca, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Yardımcıları ile beraber evinde hemen hemen her akşam toplanan Daum, bir yandan gelinen noktayı tartışırken diğer yandan ise önümüzdeki sezonun planlarını yapıyor. Fenerbahçe'den alması gereken tazminatta indirime razı olan ancak hiç para almadan gitmeyeceğini de açık açık beyan eden Alman teknik adamın bu sorunu bir an önce çözüp, yardımcıları ile yeniden başka bir kulüpte yeni sezona merhaba demek istediği öğrenildi. 6.4 milyon Euro'luk tazminatın %40'ına; yaklaşık olarak 2.5 Milyon Euro'ya evet diyebileceğini ifade eden Daum, yönetimin para almadan gitmesi talebini ise "Haksızlığa uğradım" diyerek kabul etmiyor.

Haberin Devamı

"Biz profesyoneliz" diyen Alman hoca Fenerbahçe ile sözleşmesi feshedilmeden başka bir kulüp ile masaya oturmak istemezken, bir yandan ise yeni sezona geç kalmadan, çalışacağı takımı hazırlamak için gerekli zamanı daraltmak istemiyor.

 

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!