Dart Turnuvası'nın galipleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Dart Turnuvasının galipleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2013 10:38

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Ayak Dart Turnuvası Ankara'da sona erdi.

Haberin Devamı

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu (TÜGEF) Dart Salonu'nda 19-20 Ocak'ta yapılan ve 218 sporcunun katıldığı turnuvada favori sporcular, kürsüdeki yerlerini korurken, sürpriz ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) geldi. İkinci günün galibi, favori sporculardan Engin Kayaoğlu'nu yenen KKTC'li Cemal Gingi oldu.

İlk gün genç erkeklerde Furkan Gültekin 1., Mertcan Türkyılmaz 2., Fatih Yiğit ile Enes Ekrem Eşer ise 3'üncülüğü elde etti.

Genç kızlarda Emine Dursun 1., İldeniz Nur Biçer 2., Dilara Kayıkçı ile Selen Boşdurmaz ise 3. oldu.

Büyük erkeklerde birinciliği Engin Kayaoğlu, ikinciliği ise Eser Tekin alırken, Emre Toros ile Arman Uğur üçüncülüğü paylaştı.

Büyük bayanlarda Seda Uzunca 1., Emine Dursun 2., Rabia Dolgun ile Dilara Kayıkçı 3. sırayı elde etti.

İkinci gün yapılan turnuvalara ise erkeklerde KKTC'li sporcular damga vurdu. Bu turnuvalarda erkeklerde Cemal Gingi birinci, Engin Kayaoğlu ikinci, Erkan Canbolat ile Artun Cansalar da 3. sırayı aldı.

Kadınlarda da Seda Uzunca 1., Eda Erdem Kemaoğlu 2., Goncan Can ve Ezgi Ayan ise 3. sırayı elde etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen, Genel Sekreter Mehmet Demirdelen, teknik koordinatör Alper Kabakçı ve MHK Başkanı Bülent Acun tarafından takdim edildi.

Mutlu Türkmen, turnuvanın ardından, “Katılımın yüksek olduğu turnuvada genç sporcularla KKTC'den gelen sporcuların kürsüde yer bulması bizim için sevindirici. Dünya çapında performans gösteren sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!