Dallas 9'da 9 yaptı

Güncelleme Tarihi:

Dallas 9da 9 yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2007 09:33

NBA'de şampiyonluğun güçlü adaylarından Dallas Mavericks, Houston Rockets'i 80-77 yenerek üst üste 9. galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

Houston'da bulunan Toyota Center'da oynanan ve 18 binden fazla kişinin izlediği mücadelede, konuk takım Mavericks, Jason Terry'nin maçın bitimine 1 dakika kala attığı 3 sayılık atışla öne geçerken, yine aynı oyuncunun son saniyede attığı serbest atışlarla galibiyeti garantiledi.

Ligde yaptığı 53 maçta aldığı 44 galibiyetle ligin en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı olan Mavericks'te, All-Star kadrosuna seçilen Alman Dirk Nowitzki, 26 sayı ve 8 ribauntla galibiyette başrol oynadı.

Oyuna sonradan dahil olan Jerry Stackhouse'un 17 sayılık performans sergilediği mücadelede, Josh Howard, 15 sayı ve 11 ribauntla “double double” yaptı.

Houston Rockets'ta ise Tracy McGrady, attığı 27 sayının yanı sıra aldığı 10 ribauntla takımının en skoreri olurken, Juwan Howard 14, Shane Battier ise 11 sayı üretti.
   
LEBRON, CAVALIERS'İ SIRTLADI
   
Doğu Konferansı Merkez Grubu'nda Detroit Pistons'ın ardından ikinci sırada bulunan Cleveland Cavaliers, deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 114-108 yendi.

Haberin Devamı

Cavaliers'ın yıldız oyuncusu All-Star LeBron James, Lakers potasına gönderdiği 38 sayıyla takımının vazgeçilmezi olduğunu bir kez daha gösterdi. Cavaliers'te forma giyen 7 oyuncunun çift haneli rakamlara ulaştığı maçta, Brezilyalı forvet Anderson Varejao 15 sayı ve 11 ribauntla “double double” yaptı.

Lakers'ta Kobe Bryant'ın 34 sayı ve 5 ribauntla tamamladığı mücadelede, Lamar Odom, 20 sayı attı, ancak yenilgiyi engelleyemedi.

Lige yarın yapılacak tek karşılaşmayla devam edilecek.
 
Öte yandan Las Vegas'ta yapılacak 56. All-Star şöleni Thomas Mack merkezinde bu gece yarısından itibaren start alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!