Daha ister

Güncelleme Tarihi:

Daha ister
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 1998 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Bir haftadır temel hazırlık, bir bakıma dayanıklılık ve güç idmanı yapan Galatasaray, o güç çalışmasının verdiği ağırlık nedeniyle saha içinde yanlış işler yaptı. Önce yeni isimlerden sözedelim.

Tolunay'ın henüz gücü yok. Takım halinde kollektif futbola hazır değil. Hasan Şaş, fazla topla oynuyor, topu bu kadar severse Fatih de onu sevmez.

Eskilere gelince. Önce Fatih Akyel'den başlayalım. Oyun içinde dalıyor, bölgesini kaybediyor, rakibi kaçırıyor. Bu futbolcu yaz programını iyi yapmamış. İdmanlarda hırslı gözüken Vedat, daha oyunun başında kafasına yediği tekmeyle dışarıda kaldı. Tugay, Emre ve Hakan Şükür'e söylenecek laf yok. Şu anda diğer takım arkadaşlarına göre birer gömlek fazla. Tugay attığı paslarla iyi olduğunu gösterdi. Emre topla haşır neşir. Verdiği sinyaller olumlu. Hakan Şükür forvette tek başına kalmasına rağmen mücadeleci yapısıyla yine başarılı oldu. Mehmet Gönülaçar ise kaleye gitmeyi unutmuş. Ayaklarında sanki ağıklık var.

Fatih Terim, bol bol oyuncu değiştirdi. Bunları görme fırsatını yakaladı. Ama bizim gördüğümüz şu anda Galatasaray takımında gençlerde bir ışık yok. Dediğimiz gibi şimdilik güç idmanları yapıyorlar, kollektif futbol için daha zaman ister.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!