Dadaş'tan puan sözü

Güncelleme Tarihi:

Dadaştan puan sözü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

Zorlu İzmir deplasmanında Altay'la mücadele edecek olan Erzurumspor'da hedef en az 1 puan. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, ‘‘Tansiyonu yüksek maçta sinirlerine hakim olan taraf kazanır’’ dedi.

Erzurum'da 2 cezalı

Erzurumspor, deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını tamamlayarak dün İzmir'e geçti. Altay maçına günde iki antrenman yaparak hazırlanan Erzurum'da futbolcuların morallerinin yüksek olduğu dikkati çekti. Mavi beyazlılar, kart cezalısı Ali Rıza ve Soner'den yoksun mücadele edecek.

Az hata

Altay'la deplasmanda zorlu bir mücadele vereceklerini söyleyen Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, ‘‘Her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı var. Tansiyonu yüksek olacak bu karşılaşmayı sinirlerine hakim olan ve rakibinden daha az hata yapan takım kazanacak. Ancak, biz kazanmak istiyoruz’’ dedi.

Ümit Kayıhan faktörü

Öte yandan Erzurumspor'un aldığı başarısız sonuçlar üzerine görevine son verilen Ümit Kayıhan'ın Altay'da göreve başladığını hatırlatan mavi beyazlı futbolcular, 'Ümit hocanın bizi tanımasının hiçbir önemi yok. Altay maçından puanla ayrılacağımıza söz veriyoruz. Bu takım kesinlikle küme düşmeyecektir' dediler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!