Dacia Logan'a motor seçeneği gelecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Dacia Logana motor seçeneği gelecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 16:37

Yeni Logan makyajın yanında daha güçlü benzinli motorla mı geliyor?

Haberin Devamı

Renault'un sahibi olduğu ekonomik marka Dacia, bu senenin başında Logan ailesi için otomatikleştirilmiş manuel şanzıman Easy-R'ı tanıtmıştı. Marka şimdi de düşük fiyatlı modellerine orta ölçekte bir güncelleme getirmeye hazırlanıyor. Fotoğraflarda hem sedan hem de MCV olarak tabir edilen steyşın model görülüyor. Yeni casus fotoğraflardan Dacia'nın B segmentindeki aracı Sandero'ya da benzer bir dış makyaj yapma hazırlığında olduğu tahmin ediliyor.

Dacia Logana motor seçeneği gelecek mi

Romanya'nın uygun fiyatlı üçlüsü, ön far düzeni, Duster'dan esinlenilmiş ön ızgara ve yeni görünüme kavuşan ön tampon ile ufak bir yenilenme yaşayacak. Daha ufak bir detay olarak küçük sinyal lambalarının yan aynaya gömüldüğü görülüyor, bu özellik yelpazedeki en üst donanım sınıfı Prestige'e saklanıyor.

Haberin Devamı

Dacia Logana motor seçeneği gelecek mi

En ilginç detay ise her iki Logan prototipinin de arka tarafında. Çünkü geçici egzoz sistemi Dacia'nın Logan ailesine yeni bir motor seçeneği eklemeye hazırlandığını işaret ediyor olabilir. Bu yönde beklenti daha güçlü bir benzinli motordan yana. Açık şekilde yeni motor adayı, Duster'larda bulunan 1.2 litrelik 125 beygir gücünde TCe motoru.

Bu fotoğraflarda aracın iç detaylarını göremiyoruz, ancak Dacia muhtemelen iç detay ve döşemelerde müşterilerine daha çok seçenek sunmak için kabini yenileyecektir.

Dacia Logan Sedan ve MCV, Sandero hatchback ile birlikte satışa sunulmadan önce büyük ihtimalle Ekim'deki Paris Motor Show'da tanıtılacak.

Dacia Logana motor seçeneği gelecek mi
 Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!