D-Smart’tan Yeni Yıl Hediyesi Ek 10 GB İnternet!

Güncelleme Tarihi:

D-Smart’tan Yeni Yıl Hediyesi Ek 10 GB İnternet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 16:47

Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu D-Smart, “Yeni Yıl Hediyesi” kampanyası kapsamında, internet keyfini doyasıya yaşamaları için mevcut ve D-Smart’a yeni gelen internet abonelerine Ocak ayında ek 10 GB internet hediye ediyor. 

Haberin Devamı

1-31 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, mevcut “limitsiz internet” abonelerine ve D-Smart’a yeni gelen internet abonelerine 10 GB ek AKN (adil kullanım noktası), limitli internet abonelerine ise ek 10 GB internet kotası D-Smart’tan hediye...

D-SMART İNTERNET İLE OCAK AYI SICACIK...
Yeni yılın ilk ayında soğuk kış günleri, D-Smart İnternet ile sıcacık geçecek. Hediyeler mevcut “limitsiz internet” abonelerinin hesaplarına 1 Ocak’ta otomatik olarak tanımlanacak. Yeni abonelikler ise Ocak ayında kullanılabilecek 10 GB ek internet hediyesi ile gerçekleştirilecek.

TEK FİYAT, NET FATURA DOSTDOĞRU D-SMART’TA!
D-Smart zengin içerik yelpazesini, farklı hız ve AKN seçenekleri olan limitsiz internet paketlerini tek fiyat net fatura avantajı ile sunuyor.

Haberin Devamı

D-Smart, abone olunan ayın bedelini, iç kurulum, aktivasyon ücretleri, damga vergisi ve varsa yalın internet ücretlerini yeni aboenelerine hediye ediyor. Böylece yeni aboneler kampanyaya ayın herhangi bir günü katılabiliyor ve ilk ay faturalarında hem ek kullanım bedelini (kıst bedeli) hem de damga vergisini görmüyor.

YILBAŞI GECESİ VE YENİ YILIN İLK GÜNÜ D-SMART KANALLARI TÜM ABONELERE AÇIK!
D-Smart abonelerine bir diğer yeni yıl hediyesi... D-Smartlılar yılbaşı gecesi ve yeni yılda D-Smart keyfini doyasıya yaşayacak; 31 Aralık-1 Ocak tarihlerinde filmden diziye, belgeselden spor ve yaşam kanallarına D-Smart’ın zengin içeriğini sevdikleri ile beraber şifresiz olarak ücretsiz izleyecek.

D-Smart abonesi olarak HD kalitesiyle D-Smart dünyasının zengin içeriğinden ve internet seçeneklerinden faydalanmak için, 0 850 266 00 00 numaralı D-Smart Çağrı Merkezi’ni aramak, www.dsmart.com.tr üzerinden form doldurmak ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğramak yeterli.

D-Smart’tan Yeni Yıl Hediyesi Ek 10 GB İnternet

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!