CSKA Sofya alarmı

Güncelleme Tarihi:

CSKA Sofya alarmı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2006 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü, Bulgar ekibiyle yarın yapacakları maç öncesi futbolcularını uyararak, rakibin tehlikeli yönlerine dikkat çekti. Tigana, "Bu maçta savunmamıza orta sahadaki oyuncular da yardım etmeli" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana yarın UEFA Kupası’nda oynayacakları CSKA Sofya maçı öncesi futbolcularının dikkatini çekti. Menajer Ali Gültiken tarafından Bulgaristan’dan getirilen rakiplerinin maç kasetlerini izleyen Fransız hoca, oyuncularına bilgi verdi. Tigana, Trabzonspor karşılaşmasında kanatlarda sorun yaşadıklarını ve orta alanda gerekli desteği bulamadıklarını ifade ederek, "CSKA Sofya’da Velizar Dimitrov gibi tekniğini ve fiziğini mükemmel kullanan bir forvet oyuncusu var. Bu maçta savunmamıza orta sahadaki oyuncular da yardım etmeli" dedi.

Futbolcularına hafta sonu oynanan Trabzonspor karşılaşmasında sergiledikleri hataları tekrarlamamaları gerektiğini söyleyen siyah beyazlı takımın teknik patronu, kaptan İbrahim Üzülmez ve oyuncularla yaptığı toplantıda şöyle konuştu:

Ricardinho yönetecek

"Bulgaristan’ın en güçlü ekiplerinden biri ile oynayacağız. Kanatları çok iyi kullanıyorlar. Todorov ve Tiago Silva CSKA Sofya’nın kilit oyuncuları. Onlara nefes aldırmamalıyız. Orta sahada ve defansta çok dikkatli olarak riskli hareketlerden kaçınmalıyız."

Jean Tigana, yeni transfer Ricardinho ile de özel bir görüşme yaparak, "Bu maçta forvetteki oyuncularımızın çok iyi beslenmesi gerek. Takımın lideri olarak orta alanda arkadaşlarını yönetmelisin. Oyuncu kalitesi olarak Beşiktaş’tan üstün değiller ama erken form tutmuşlar ve istikrarlı bir sistemle oynuyorlar. İnönü Stadı’nda Trabzonspor yenilgisini unutturmak zorundayız" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!