Cris'i, Johan Elmander sakatlamıştı

Güncelleme Tarihi:

Crisi, Johan Elmander sakatlamıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 09:43

Galatasaray’ın, Lyon’dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Cris, sarı-kırmızılı takımın İsveçli yıldızı Johan Elmander’i yakından(!) tanıyor. Brezilyalı futbolcu, 2008 yılında oynanan Lyon – Toulouse maçında Elmander ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlandı ve sahalardan 6 ay uzak kaldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım, Çek oyuncu Tomas Ujfalusi’nin yaşadığı sakatlık sonrasında transfer rotasını savunmaya çevirmek zorunda kaldı. Kolo Toure ve Chivu’dan olumsuz cevap alan Galatasaray, Fransa’nın Lyon takımında forma giyen 35 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Cris ile anlaştı.

İŞTE SANİYE SANİYE O ANLAR / WEB TV

2005-2006 yıllarında Fransız L'Equipe gazetesi tarafından yılın en iyi defans oyuncusu seçilen Cris, gösteridği üstün performans sayesinde kulübü tarafından 5 yıllık sözleşmeyle ödüllendirilmişti.

Kafa toplarındaki hakimiyeti ile tanınan Cris, kornerlerde takımı adına gol arayan bir isim. Defans oyuncusu olmasına rağmen Lyon formasıyla 310 maçta 27 gol atmayı başardı.

VE CRIS GALATASARAY'DA

ELMANDER, CRIS’İN FUTBOL HAYATINI BİTİRİYORDU!

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcu, 2008 yılında oynanan Lyon – Toulouse maçında, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında sağ ayağına aldığı darbe sonrasında sakatlandı. Yan bağları kopan Cris, tam 6 ay sahalardan uzak kaldı. Brezilyalı oyuncunun sakatlanmasına sebep olan futbolcu ise sarı-kırmızılı takımın bir diğer yıldızı Johan Elmander…

Cris’in, Galatasaray’a gelmesi ile iki futbolcu bu sezon sarı-kırmızılı forma altında ter dökecek.

Crisi, Johan Elmander sakatlamıştı

"CRIS DEFANSIN 4. ADAMI"

CRIS KİMDİR?

- Tam Adı: Cristiano Marques Gomes
- Doğum Yeri ve Tarihi: Guarulhos (Brezilya)
- Doğum Tarihi: 3 Haziran 1977
- Boy: 183 cm
- Kilo: 77 kg

Crisi, Johan Elmander sakatlamıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!