Coşkulu veda: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Coşkulu veda: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2002 01:51

Sarı-lacivertli takım, ligdeki son sınavını 30 bin kişi önünde verdi. Serhat futboluyla yıldızlaştı, iki gol attı, bir de attırdı. Fenerbahçe’nin diğer golü Oktay'dan gelirken, konuk ekip Deniz'le teselli buldu.

F.BAHÇE, sezonun son maçında konuk ettiği Diyarbakırspor'u 3-1 yenerek, taraftarına galibiyetle veda etti. Şampiyonluk şansını bitime bir hafta kala yitiren sarı-lacivertliler, formalite maçında Serhat (2) ile Oktay'ın golleriyle üç puana ulaştı.

Ligde hiçbir iddiası bulunmayan iki takımın mücadelesini izlemeye gelen 30 bine yakın futbolsever, gündüz oynanan maçta futbol adına hayal kırıklığına uğradı.

DAKİKA 20 (GOL): Ali Güneş'in soldan ortasında kaleci Şenol'un elinden kaçırdığı topu iyi takip eden Serhat düzgün bir vuruşla, F.Bah- çe'yi öne geçirdi: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti.

DAKİKA 60 (GOL): Orta sahadan kaptığı topla şık hareketlerle ilerleyen Deniz, plase bir vuruşla skoru eşitledi: 1-1.

DAKİKA 67 (GOL):Serhat'ın pasını iyi değerlendiren Oktay takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

DAKİKA 89 (GOL): Oktay'ın pres yaparak kazandığı topu Serhat'a çıkardı. Genç futbolcu ceza alanı dışından aşırtma bir vuruşla maçın sonucunu belirledi: 3-1.


STAT: Şükrü Saracoğlu


F.BAHÇE


1 Rüştü (**)

22 Fatih (**)

16 Ümit (***)

6 Z.Mirkoviç (**)

7 Hakan (**)

8 (Dk.56 Rapaiç **)

28 Johnson (**)

14 Ceyhun (**)

19 (Dk.77 Andersson **)

3 Ogün (***)

30 Ali Güneş (***)

10 Revivo (**)

29 (Dk.46 Oktay **)

9 Serhat (***)


DİYARBAKIR


28 Şenol (*)

33 Moura (**)

5 Rahim (**)

4 Ömer (**)

51 Murat (*)

77 Bülent (**)

11 Deniz (***)

6 Ergin (**)

20 (Dk.73 Da Silva *)

99 Celalettin (**)

24 Kona (**)

26 (Dk.56 Deblah *)

8 Fazlı (**)

9 (Dk.46 Tuncay **)


GOLLER: Dk.20: Serhat, Dk.60: Deniz, Dk.67: Oktay, Dk.89: Serhat

SARI KARTLAR:
Dk.11: Z.Mirkoviç, Dk.13: Johnson, Dk.13: Deniz, Dk.89: Moura

HAKEMLER: Bülent Demirlek (***), H.Osman Yavuz (***), Ragıp Uysal (***)



Rüştü'ye görücü geldi

MANCHESTER
United'ın kaleci antrenörü Tony Coton dünkü maçta F.Bahçe kalecisi Rüştü'yü izledi. Coton, Rüştü'yü A Milli Takım'ın Dünya Kupası öncesi oynayacağı hazırlık maçlarında tekrar izleyeceklerini söyledi. Bayern Münih'ten bir yetkili de başta Serhat olmak üzere bazı F.Bahçeli futbolcuları izledi.

Andersson veda etti

FUTBOLU
bırakma kararı alan F.Bahçeli Andersson, Diyarbakır maçında son kez sarı lacivertli formayı giydi. Karşılaşmadan sonra formasını ve kramponlarını tribünlere atan İsveçli futbolcu, veda edercesine taraftarlara el salladı.

Cem Sinan F.Bahçe yolunda

KOCAELİSPOR'
un genç orta saha oyuncusu Cem Sinan, F.Bahçe yolunda. Teknik direktör Lorant'ın isteği üzerine 23 yaşındaki futbolcuyu almak için harekete geçen sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Tribünde kavga

DİYARBAKIRLI
Deniz'in attığı golün ardından protokol tribününde kavga çıktı. Bir grup F.Bahçe taraftarı, sevinç gösterileri yapan konuk takımın yöneticilerine yabancı madde attı. Çıkan arbedede Diyarbakır kafilesinden 2 kişi yaralandı.

95. yıl şöleni

F.BAHÇE
Kulübü'nün 95. kuruluş yıldönümü, Diyarbakır maçından önce Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Amatör şubelerden genç ve minik sporcuların stat içinde tur atmasıyla başlayan etkinliklerde bazı sanatçılar konser verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!