Çok iyi direnç gösterdik

Güncelleme Tarihi:

Çok iyi direnç gösterdik
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2012 19:42

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Neven Spahija, Olin Edirne maçını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi 25. haftasında Edirne deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe Ülker Antrenörü Neven Spahija maç sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Edirne deplasmanından 2 puanla dönen Fenerbahçe Ülker bir engeli daha aşarken Antrenör Neven Spahija, çok ciddi endişelerle geldikleri Edirne’de böylesi bir farkı beklemediklerini söyledi.

Neven Spahija, “Birinci dakikadan son dakikaya kadar gösterdiğimiz performanstan çok memnunum. Hem hücum hem savunma, sahanın iki tarafını da iyi oynadık. Şunu açıkça söylemem lazım ki; buraya gelirken ciddi endişelerimiz vardı. Çünkü iki kısa oyuncumuzun daha sakatlığından dolayı ciddi sıkıntılar yaşamıştık. Oyuncularım çok iyi direnç gösterdiler. Özellikle genç Erbil Eroğlu 23 dakika oynadı ve iyi reaksiyon verdi. Hem Fenerbahçe kulübü olarak hem de ben kişisel olarak Olin Edirne’nin oyun kurucusu Chris Wright’ın hastalığına ciddi şekilde üzüldük. Sahalara çok çabuk döneceğini umut ediyorum ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!