"Çok daha iyi olacağız"

Güncelleme Tarihi:

Çok daha iyi olacağız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2013 14:18

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla Karabükspor galibiyeti ve gündem konularıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Batalla, "Elimizden gelen çalışmak ve çok daha iyi olmak" dedi.

Haberin Devamı

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Batalla Karabükspor maçında çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı. "Misafir olarak gittiğiniz bir yerden 3 puanla dönmek gerçekten sevindirici" diyen yetenekli futbolcu, "Çalışmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen çalışmak ve çok daha iyi olmak. 2-3 gün biraz dinleneceğiz ve Kayserispor maçına hazırlıklara başlayacağız" diye konuştu.

"BELLUSCHİ KARAKTER GETİRDİ"

Belluschi'nin sakatlığının ardından tekrar takıma dönmesiyle ilgili konuşan Batalla, "Bu çok önemli. Mevkiisine hareketlilik ve karakter getirdi. Takımın Karabükspor karşılaşmasındaki galibiyetinde de önemli rolü olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"ONLAR ENERJİ KAYNAĞIMIZ"

Taraftarların mesafe tanımadan her yerde takımı desteklediğini belirten Pablo Batalla, "Taraftarların varlıklarını hissetmek bizim için önemli bir enerji kaynağı. Onlar da mesafe tanımadan her yere geliyorlar. Güzel bir galibiyetle birlikte Kayserispor maçında da stadı doldurmaları ve bizi desteklemeleri tek temennimiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!