"Çok ciddi start alacağız"

Güncelleme Tarihi:

Çok ciddi start alacağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 15:47

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, ekim ayında sezona 4 farklı kulvarda yapacakları maçlarla başlayacaklarını söyledi.

Engin Özerhun, Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon fikstürünün istedikleri gibi olduğunu belirterek, “Ekim ayında 4 ayrı kulvarda çok ciddi bir start alacağız. Türkiye Kupası elemeleri, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve hemen akabinde THY Avrupa Ligi'nde EA7 Emporio Armani deplasmanı var. Sonrasında ise lig start alacak. Ligde ilk maçımızı kendi evimizde oynamak istiyorduk, istediğimiz de oldu. Ancak Banvit gibi güçlü bir takımla başlayacağız. Zorlu bir start olacak. Mazeretimiz yok. 4 kulvarda da çok iyi bir start yapma gerekliliği ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

THY Avrupa Ligi'nde bu sezon başarılı bir performans sergilemek istediklerini dile getiren Özerhun, bu kulvardaki ikinci tur maçları ile lig maçlarının birbirine çok yakın olma ihtimali bulunduğunu da dile getirdi.

“Transferi bitirdik ama...”

Engin Özerhun, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise, fiilen transferi bitirdiklerini aktararak, şu ifadeleri kullandı:
“Transferi noktaladık ancak Vujacic ve Barac'ın ay sonuna kadar NBA'e gitme hakları var. Oyuncuların kararlarına göre çalışmamız olabilir. Bu 10 günlük süre içerisinde gideceklerini söylerlerse, hoş olmayacak ama transferde yeniden start alacağız. Şu anda aldığımız haberleri ve yaptığımız konuşmaları, kalacakları yönünde algılıyoruz. Ama her an NBA'den gelecek cazip bir teklif fikirlerinin değişmesine neden olabilir. Transfer çalışmasını fiilen yapmasak da, aklımızda tutuyor, hazırlıklı olmaya çalışıyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!