Çok büyüksün Fatih: 4-0

Güncelleme Tarihi:

Çok büyüksün Fatih: 4-0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2001 00:00

Haberin Devamı

İmparator, Milan’ı da fena dağıttı

Fiorentina, yıldızlar topluluğu Milan'ı eze eze yendi. Mor Menekşeli taraftarlar, maçtan sonra Terim'e ‘‘ Gitme ’’ diye bağırdılar

Fatih Terim çizmede destan yazmaya devam ediyor. İmparator, başarıdan başarıya koşturduğu Fiorentina ile bu kez de yıldızlar topluluğu Milan'ı 4-0 gibi farklı bir skorla devirerek Çizmeyi bir kez daha fethetti.

(GOL) DAKİKA 14: Rui Costa'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, altı pas çizgisinin hemen önünden topa mükemmel bir kafa vuran Nuno Gomes takımını öne geçirdi: 1-0.

DAKİKA 19: Milan kontratağında, ceza sahasında topla buluşan Bierhoff'un dönerek yaptığı vuruş, az farkla auta gitti.

DAKİKA 30: Guinti'nin ceza sahasının sağ tarafından kullandığı frikik vuruşunu Fiorentina kalecisi son anda çıkardı. Seken topu bomboş durumdaki Bierhoff dışarı attı. İlk yarı 1-0 sona erdi.

(GOL) DAKİKA 47: Fiorentina ikinci yarıya golle başladı. Ceza sahasına ortalanan topu Cois önce göğsüyle düzeltti, sonra vurdu. Direğe çarpan top filelerle kucaklaştı.

DAKİKA 50: Chiesa'nın ceza sahasında girip içeri çıkardığı topa Nuno Gomes dokunamayınca Fiorentina mutlak bir golden oldu.

DAKİKA 68: Rui Costa mükemmel çalımlarla orta sayahı geçti ve topu Nuno Gomes'e geçirdi. Portekizli futbolcu karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı.

(GOL) DAKİKA 71 Rui Costa, Milan defansını az adamla yakaladı. Yaklaşık 30 metre sürdü topu Chiesa'ya çıkardı. Chiesa'nın düzgün vuruşunda top bir kez daha Milan ağlarına gitti: 3-0.

(GOL) DAKİKA 88: Maçın yıldızı Rui Costa Milan savunmasını yine az adamla yakaladı. Portekizli yıldız ceza alanına girmeden usta bir vuruşla topu Milan kalecisinin sağından filelere yolladı: 4-0.

STAT: Artemio Franchi

HAKEMLER: Ferrina (**), Pugriti (**), Contini (**)

FİORENTİNA: Toldo (***)- Repka (***) (Dk. 83 Lassissi), Pierini (***), Vanoli (***)- Bresan (***), Cois (****), Di Livio (***), Toricelli (***), Rui Costa (****)- Nuno Gomes (***) (Dk. 85 Leandro), Chiesa (***) (Dk. 83 Rossi)

MİLAN: Abbiati (**)- Maldini (**), Costacurta (**), Chamot (**)- Coco (**) (Dk.57 Serginho **), Amrosini (**), Garcia (**), Helveq (**), Guinti (**)- Schevchenko (**) (Dk 83 Comandini), Bierhoff (**)

GOLLER: Dk.14 Nuno Gomes, Dk.47 Cois, Dk.71 Chiesa Dk. 88 Rui Costa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!